Notícies i actualitat

Inici de la convocatòria de les places d’oferta pública 2016-2017

Data : 25/10/2018

Després de l’acord arribat entre el Consell Insular de Menorca i els representants sindicals de Comissió Obrera i UGT, la convocatòria de places d’oferta pública 2016-2017 s’iniciarà el pròxim diumenge, un cop s’hagi publicat al BOIB del 27 d’octubre la convocatòria per a les places d’administratiu i d’auxiliar d’internat. S’espera que el mateix dia es publiqui la modificació de les Bases Generals que afecten, entre altres assumptes puntuals, als temaris generals de les altres places convocades.

En aquest sentit, es preveu que els pròxims dies 3 i 10 de novembre es publiquin la resta de places a convocar en aquest primer torn que corresponen a: agent de medi ambient, assessor jurídic, auxiliar administratiu, auxiliar d’arxiu, auxiliar cuidador, auxiliar d’infermeria, educador social, guarda pesca, infermer, patró (guarda pesca), psicòleg, tècnic d’administració general, tècnic de gestió, tècnic de turisme, treballador social, zelador-cuidador i zelador-xofer.

La previsió de la corporació insular és encadenar al llarg de diverses setmanes el període d’inscripcions. Tota la informació i actualitzacions relacionades amb aquest tema es podran trobar a la pàgina web del Consell (www.cime.es). Per això, se sol·licita que totes les persones interessades vagin revisant les actualitzacions al web institucional de manera regular.

En paral·lel, també s’ha creat un nou portal web (oposicions.cime.es) on es preveu recollir tota la informació del procés selectiu. Aquest web es farà operatiu a partir del moment que es facin públiques les primeres convocatòries.

Es preveu que el primer exercici de la fase d’oposició es porti a terme durant les tres primeres setmanes del juny del 2019. En tot cas, entre la publicació de la convocatòria i la realització de la primera prova sempre es respectarà el termini mínim de set mesos.


A tenir en compte:

- Se sol·licita que es llegeixi detingudament les bases que regeixen el procés selectiu. Davant els dubtes que no pugueu resoldre, contacteu amb el Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) del Consell Insular.

- Es recomana que un cop iniciat el període de sol·licituds no s’esperi a esgotar el termini (20 dies naturals per a cada convocatòria). D’aquesta manera, podreu resoldre les vostres consultes en temps i forma, així com evitar aglomeracions d’inscripcions que el Consell Insular no podrà assumir.

- El Consell Insular de Menorca ha previst un procés d’inscripció totalment telemàtic per facilitar les inscripcions i evitar la necessitat de desplaçar-se fins a la seu del Consell i, així, evitar aglomeracions. La inscripció telemàtica es pot fer mitjançant el següent portal web (oposicions.cime.es).

- Per a realitzar la inscripció telemàtica és necessari un dispositiu amb connexió a Internet, tenir PIN Ciutadà o certificat electrònic i tenir accés a correu electrònic o a un telèfon mòbil, ja que a través d’aquest darrer mitjà rebreu el codi (PIN 24 hores) que us permetrà confirmar la vostra identitat i finalitzar la sol·licitud. Recordem que el PIN Ciutadà es pot sol·licitar a partir de la pàgina del Consell Insular de Menorca i s’ha de recollir presencialment a les seus del Consell de Maó o Ciutadella.

- En cas de necessitar suport per a la realització de la inscripció telemàtica, el Consell Insular posa a la disposició de la ciutadania un espai amb ordinador, impressores, escàners i personal que us facilitarà l’ajut que preciseu per formalitzar allà mateix la vostra sol·licitud. Aquest servei restarà obert a les seus de Maó i Ciutadella, entre les 8:30 h fins a les 18:00 h de dilluns a divendres i també s’obrirà els dissabtes de 9:00 h a les 13:00 h per a donar la màxima cobertura possible durant tot el període d’inscripcions. Recordeu també portar tota la documentació necessària per fer aquesta inscripció (DNI, títol de família nombrosa, document que certifiqui la vostra condició d’aturat…) així com també la targeta de crèdit per a fer el pagament en línia. La concreció de la documentació a aportar en cada cas la trobareu a les bases generals que trobareu al web d’oposicions del Consell Insular.

- Us recordam que els documents relacionats amb els mèrits no s’han de presentar en el moment de fer la inscripció, per tant, l’aspirant encara no ha de preparar cap mena de documentació relacionada ni amb l’experiència laboral, ni amb cursos o formació, ni amb tot el relacionat amb la fase de concurs.

- Si no esteu en possessió del certificat de català requerit per la plaça que us presenteu, us podreu examinar previsiblement a l’inici de desembre. En qualsevol cas, la data exacta de la prova la trobareu a oposicions.cime.es un cop estigui determinada. És important que es llegeixi atentament les recomanacions que trobareu a preguntes freqüents en relació a homologacions de titulacions o certificats del nivell de català per evitar possibles ensurts posteriors.

Maó, 25 d’octubre del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
oposicions.cime.es
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS