Notícies i actualitat

Tercera reunió del Ple de Serveis Socials

Data : 03/03/2015

Durant la tercera reunió del Ple de Serveis Socials que ha tingut lloc avui al Consell Insular de Menorca s'ha donat compte del manteniment del finançament dels serveis socials municipals.

Cal recordar que la finalitat d'aquest consell és promoure la participació en els temes de Benestar Social de diferents col•lectius, com són el Fòrum de la Immigració de Menorca, Consell de la Joventut de Menorca, el Consell Assessor de la Dona, el Consell de la Gent Gran, el Fons Menorquí de Cooperació, la Federació de Pares i Mares, la Federació d'Associacions de Veïns, Creu Roja, Càritas i els sindicats UGT i CCOO, a més de col•legis professionals, i per descomptat amb la implicació activa de les diferents administracions públiques -IB-Salut, Ajuntaments i Consell Insular

Per part de l'administració insular, han pres part la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, els seus directors insulars, Carlos Canes i Cristina Fernández, així com el de Cultura, Patrimoni i Educació, Cristòbal Marquès.

A la reunió s'ha donat compte de les accions portades a terme en els últims sis mesos, entre les quals destaca l'estat de l'estudi sobre els serveis socials a l'illa que està duent a terme la comissió creada per a tal efecte en el si d'aquest Ple. També s'ha informat sobre el programa de prevenció de la pobresa infantil iniciat el 2014 i dotat amb gairebé 80.000 euros

Per la seva banda, la consellera Herráiz ha volgut reconèixer l'esforç que estan fent tots els equips involucrats en els serveis socials tant de l'administració pública com de les diferents Entitats i col•legis professionals. "Sens dubte cal pal•liar les problemàtiques de les persones que ho estan passant malament però sense deixar de treballar de forma decidida en la creació d'ocupació i aquest és el compromís que assumeix aquest Consell".

Maó, 3 març de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS