Notícies i actualitat

Convocatòria per a la concessió d'ajuts per al foment de l'esport i de l'activitat física a l'illa de Menorca

Data : 11/06/2018

El departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca ha publicat la convocatòria per a la concessió d'ajuts per al foment de l'esport i de l'activitat física a l'illa de Menorca dirigida a entitats esportives sense ànim de lucre per a la temporada 2017/2018 i dotada amb 146.000€.

Poden ser objecte de subvenció les activitats ordinàries realitzades entre l'1 de setembre de 2017 i el 15 juliol de 2018, dietes per participació fora de l’illa de Menorca per a esportistes i equips amb llicència federativa a les illes balears, la formació dels tècnics durant la temporada i els desplaçaments dels equips i els esportistes per participar en les competicions oficials, finals o competicions reglades organitzades per la federació autonòmica, estatal o internacional fora de Menorca i de l'equipament esportiu que necessiti unes condicions de transport especials.

El termini de presentació de les sol·licituds acaba dia 30 de juliol de 2018 i s’han de presentar de forma telemàtica al Consell Insular de Menorca.

Maó, 8 de juny de 2018.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS