Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Migjorn Gran col·laboren per a la millora del drenatge a la rotonda de l’Avinguda de la Mar

Data : 23/02/2018

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Migjorn Gran signaran un conveni de col·laboració per a l’execució i el finançament de les obres de millora del drenatge d’aigües pluvials a la rotonda d’entrada al poble a l’avinguda de la Mar.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar el sistema de drenatge de la rotonda de l'avinguda de la Mar i d'un tram de l'avinguda de la Mar a Es Migjorn Gran, que es tracta de la travessera de la carretera Me-18 al seu pas per Es Migjorn Gran.

La millora d'aquest sistema de drenatge permetrà la correcta evacuació de les aigües pluvials, cosa que és vital per al correcte funcionament de la plataforma de la carretera, evitant la presència d'aigua a les capes del paquet de ferm que pot provocar efectes perjudicials per a la seva durabilitat, a més de resoldre la situació actual que provoca inundacions puntuals a algunes finques adjacents.

El Consell Insular de Menorca és l'administració titular de la carretera Me-18, i per tant de la rotonda de l'avinguda de la Mar d'entrada al poble des Migjorn Gran, però en tant que el drenatge d'aquesta rotonda no es pot deslligar dels sistemes de drenatge de la resta del nucli urbà, se signarà aquest conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Migjorn Gran per tal d’integrar les obres de millora del drenatge d'aquesta rotonda amb les obres de drenatge dels carrers confrontats que en aquest moment està promovent l'ajuntament des Migjorn Gran, mitjançant el projecte constructiu de nous pluvials al carrer major, tram nord i millora del drenatge de la rotonda de l'avinguda de la Mar des Migjorn Gran.

Les obres seran executades per l’Ajuntament des Migjorn Gran, i el Consell Insular de Menorca aportarà la quantitat de 219.542,29 € per al finançament de la millora del drenatge de la rotonda de l'avinguda de la Mar.
Maó, 23 de febrer de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS