Notícies i actualitat

El Consell Insular amplia a 160.000 euros els ajuts per a entitats que presten serveis socials

Data : 09/01/2018

La conselleria de Benestar Social i Família ha obert un any més una convocatòria d’ajuts destinada a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin programes d’atenció a persones en l’àmbit social. La principal novetat d’aquesta nova edició és l’augment de la dotació pressupostària passant de 130.000 a 160.000€. L’import màxim que pot optar una entitat és de 40.000€.

La finalitat d’aquestes ajudes és el finançament de projectes d’activitats de serveis socials en l’àmbit de Menorca que contribueixin a fomentar l’autonomia personal, la qualitat de vida i, en definitiva, un major benestar social en el camp de la dependència i la promoció de l’autonomia de les persones majors, pobresa, malaltia crònica i atenció a la família, així com al manteniment de les entitats sense ànim de lucre que ho porten a terme.

Podran sol·licitar la subvenció les entitats i les associacions privades sense ànim de lucre que es dediquin a l’atenció i a la millora de les condicions de vida i que estiguin inscrites en el Registre Unificat de Serveis Socials o haver-ho sol·licitat amb la legislació vigent. Les actuacions objecte de subvenció s'han de haver-se desenvolupat dins el 2017.

Les sol·licituds s’han de presentar formalitzades electrònicament a: www.cime.es


Maó, 9 de gener de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS