Notícies i actualitat

Chefs(in) farà una Peccata Minuta al Llatzeret de Maó

Data : 11/10/2017

9 xefs i un cocteler participaran en una ruta de platets gourmet dia 22 d’octubre al migdia

Aquest esdeveniment gastronòmic únic compta amb la col·laboració de l’Agència de Turisme de Balears i del Consell de Menorca


Torna una nova edició de l’esdeveniment gastronòmic Peccata Minuta de Chefs(in), aquesta vegada al lloc idíl·lic del Llatzaret de Maó. Serà dia 22 d’octubre al migdia amb la participació de 9 xefs i d’un cocteler que prepararan un dinar de platets gourmet. Aquest
esdeveniment, que vol promoure la bona cuina que es fa a les Illes Balears, compta amb la col·laboració de l’Agència de Turisme de Balears i del Consell de Menorca.

En aquest Peccata Minuta estaran representades Menorca i Mallorca. Hi participen, de Menorca: Felip Llufriu (Mon, Ciutadella), Sílvia Anglada (Es Tast de na Sïlvia, Ciutadella), Miquel Sánchez (Smoix, Ciutadella), Luis Loza (Torralbenc, Alaior), Joan Bagur (Rels, Ciutadella), Víctor Bayo, Patrick James (Pan y Vino, Sant Lluís) i el cocteler Joan Canals (Ulisses, Ciutadella); i de Mallorca participen els xefs Tomeu Caldentey (Bou Restaurant, 1 Estrella Michelin) i Rafa Sánchez (Portblue Hotels).

L’esdeveniment té un preu de 45 euros que inclou el menú de platets, el còctel 2 copes de cava i el transport en vaixell fins al Llatzaret. L’entrada està limitada a 200 persones i els tiquets es venen a través de la web de Chefs(in) www.chefsin.es

Com funciona un Peccata Minuta

El Peccata Minuta és un esdeveniment organitzat per l’agrupació de xefs d’alta cuina Chefs(in) on es prepara un dinar o un sopar a base de platets gourmets que preparen, en viu i en directe, cadascun dels xefs participants. Al final s’ofereix un menú degustació que inclou plats dolços, salats i begudes i que els assistents van menjant d’una manera informal, movent-se pel recinte, al seu ritme, interactuant amb els cuiners i gaudint d’un ambient elegant, divertit i distès. A Menorca, Chefs(in) ja ha celebrat tres Peccata Minuta: un, en el
mercat Femenia-Peixateria de Maó i dos, en el Mercat des Peix de Ciutadella.

En el Peccata Minuta del Llatzaret el menú consistirà en 9 platets, 1 còctel i begudes. Tot per un preu de 45 euros per persona, inclòs el transport.

En el moment de comprar els tiquets a través de la web de Chefs(in) s’ha d’escollir l’horari de trasllat al Llatzaret en vaixell desde Cales Fonts, al port de Maó, amb tornada 4 hores després (11.30h, 11.55h, 12.20h, 12.45h, 13.10h).

Aquests són els plats que prepararan els xefs del Peccata Minuta:

Felip Llufriu – Terrina de foie, brossat i figat / Terrina de foie, requesón y figat

Patrick James – Choux farcit de mousseline de formatge fresc, herbes aromàtiques, confitat de ceba vermella i craquelín de sèsam / Choux relleno de mousseline de queso fresco, hierbas aromaticas, confitato de cebolla roja y craquelín de sésamo

Víctor Bayo – Musclos en escabetxo suau de fonoll i tomàtic amb mahonesa de llimonada i gin / Mejillones en escabeche suave de hinojo y tomate con mayonesa de limonada y gin

Luis Loza – Rajada a la brasa amb matiços de cítrics i xiles fumats / Raya a la brasa con matices de cítricos y chiles ahumados

Joan Bagur - Tataki de porc amb pebres, mostassa i reducció del seu brou / Tataki de presa de cerdo con pimientos, mostaza y reducción de su caldo

Sílvia Anglada – Tarta de llimonada i safrà / Tarta de limón y azafrán

Miquel Sánchez - Bolets, gamba a l’all i vermell d’ou / Setas, gamba al ajillo y yema

Rafa Sanchez - Fred exòtic, mozzarela fumada i navalles cruixents / Frío exótico, mozzarela ahumada y navajas crujientes

Tomeu Caldentey - Caneló 2001 / Canelón 2001

Joan Canals – Georgia K: Xoriguer, plancton marií, llima, poma verda, maria lluïsa i aire de llima kafirr i AOVE / Georgia K: Xoriguer, plancton marino, lima, manzana verde, maria luisa y aire de lima kafirr y AOVE

El Peccata Minuta del Llatzaret de Maó de dia 22 d’octubre de 2017 està organitzat per Chefs(in) amb el patrocini de l’Agència de Turisme de les Illes Balears i Vicepresidència i conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears, i la col·laboració del Consell de Menorca, , PortBlue Hotels, Baleària, Vinamica, Evian, Gori de Muro, Jaiak, Makro, Marabans Coffee & Tea, Purohotel Palma, Mos Espai Gastronòmic i CRDO Queso Mahón Menorca.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4
 
 
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS