Notícies i actualitat

El Consell es compromet a definir les zones aptes per al lloguer turístic abans de la pròxima temporada

Data : 11/10/2017

El ple del Consell Insular de Menorca ha aprovat per unanimitat una proposta d'acord que insta l’equip de govern a tenir definides i aprovades les zones aptes per al lloguer turístic, per l’inici de la temporada turística de 2018, a partir de la participació i el consens amb els ajuntaments i el sector turístic en el si dels òrgans participatius existents, com el CES i el patronat de la Fundació Foment del turisme de Menorca.
La proposta, que ha estat presentada pel Grup Popular al ple del Consell Insular de Menorca del mes de setembre, ha incorporat una esmena, presentada per l'equip de govern.
En el mes de juliol, el Grup Popular va presentar una moció sobre la Llei de Lloguer Turístic en la qual demanava a la presidenta del Consell Insular de Menorca i responsable de les àrees d'Ordenació Turística i Territorial la seva compareixença en el ple del mes de setembre, per explicar com tenia previst dur a terme la declaració de zones aptes per a la comercialització d'estades turístiques de Menorca, que estableix la modificació de la Llei Turística de les Illes Balears.
Cal recordar que l'esborrany de la llei estableix que, qualsevol tipus d'habitatge, pis, casa entre mitgeres, casa unifamiliar, etc. podran ser llogades turísticament, sempre que estiguin situades a les zones on els Consells hagin determinat prèviament com a aptes per al lloguer turístic.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS