Notícies i actualitat

Inici de la Segona Edició del Curs sobre patrimoni cultural i espais naturals de les Illes Balears per a l’habilitació de guies turístics 2017

Data : 20/09/2017

La Conselleria d’Ordenació Turística conjuntament amb la Conselleria de Projecció Econòmica, Ocupació i Esports i amb la col·laboració de la UIB, donat l’èxit del primer curs, han engegat la Segona Edició del Curs sobre patrimoni cultural i espais naturals de les Illes Balears per a l’habilitació de guies turístics 2017.

El curs, que té una durada de 62 hores, està previst que comenci el proper mes d’octubre i que duri fins mitjan novembre. Les inscripcions es poden realitzar a través de l'adreça electrònica: http://fueib.org/curs/guiesturisticsmenorca i té un cost de 80€. El preu es veurà bonificat en una reducció del 50% per a les persones que es trobin en situació d’atur.

Aquesta actuació es va iniciar l’any passat amb 50 persones matriculades i respon a una de les accions que el Servei d’Ordenació Turística porta a terme dins el marc del Pla de Desenvolupament Turístic on s’aposta per la formació com a element clau de desenvolupament econòmic i desestacionalitzador.

Pel disseny del contingut del curs s’ha comptat amb la col·laboració de la doctora en Economia i Empresa, i investigació en turisme de la facultat de les Illes Balears, Francina Orfila. També s’ha contactat amb persones expertes en els tres àmbits que cobreixen les competències que s’han de transferir als futurs guies: Isabel Martín per a la part més pràctica del curs, Miquel Àngel Casasnovas i Cristòfol Mascaró per a la part de patrimoni natural i cultural, i Elena Sintes per a la part d’arqueologia.


Maó, 20 de setembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS