Notícies i actualitat

El PP insta el Consell a finalitzar la rotonda a doble nivell de l'Argentina per ser l'opció més segura

Data : 18/07/2017

El Grup Popular insta el Consell Insular de Menorca a finalitzar la construcció de la rotonda a doble nivell de l'Argentina (PK 8+220) del projecte de millora de la carretera Me-1 en el tram Maó-Alaior, solucionant en el supòsit que fos necessari, els problemes de drenatge, en considerar que aquesta solució és la més segura i la que permet aprofitar millor els recursos públics.

Un informe tècnic manifesta que “l'àmbit de l'Argentina està parcialment subjecte al risc d'inundació, si més no parcialment, a la zona més propera a Maó”. El mapa que acompanya l'informe mostra que la rotonda està construïda fora de la zona de risc.

A més, tal com recull l'informe es va construir una infraestructura de drenatge, pel que queda més que acreditat que s'han pres mesures per resoldre un possible risc d'inundació.

El conseller del Grup Popular, Adolfo Vilafranca, defensarà avui en ple una moció, que deriva d'una interpel·lació al conseller de Mobilitat en sessió plenària del mes de juny, sobre l'enllaç de l'Argentina.

El Grup Popular recorda que les obres de la carretera Me-1 en el tram Maó-Alaior fa dos anys que estan paralitzades després que l'equip de govern del Consell Insular de Menorca decidís rescindir el contracte amb l'empresa adjudicatària del projecte. Fins al moment es desconeix el projecte que executarà el Consell Insular de Menorca i les solucions tècniques que es tindran en compte en substitució dels enllaços a nivell, opció que contemplava l'antic projecte i que l'actual equip de govern es va comprometre a eliminar.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS