Notícies i actualitat

El PP proposa la creació de punts d’avituallament i serveis en el Camí de Cavalls

Data : 14/06/2017

Salomé Cabrera i Santi Tadeo El Grup Popular ha presentat una moció, que defensarà el conseller Santiago Tadeo en el ple del Consell Insular de Menorca, que se celebra el dilluns 19 de juny, en la qual insta a l'equip de govern a dur a terme diferents actuacions per allargar la temporada turística.

El Grup Popular proposa l'elaboració d'un pla d'acció, conjuntament amb el sector, per obrir nous mercats desestacionalitzadors de cara a la temporada 2018, així com un pla d'acció promocional dirigit als mercats tradicionals de Menorca o als recentment oberts, que tinguin un potencial desestacionalitzador.

La desestacionalització, apart de ser una feina de tots, sector privat i sector públic, necessita que les institucions entre si i les diverses àrees de gestió del Consell col·laborin de manera transversal per donar les respostes necessàries com a territori, als nostres sectors productius en general, i en particular al turístic.

En aquest sentit, el Grup Popular insta a l'equip de govern del Consell Insular de Menorca a seguir treballant per aconseguir que l'obertura de les Coves de Cala Blanca sigui una realitat. També sol·licita que s'estudiï la possibilitat d'instal·lar punts d’avituallament i servei del Camí de Cavalls, especialment de subministrament d'aigua potable en punts urbans del recorregut. L'objectiu és donar aquest servei a usuaris residents i visitants de temporada baixa i fora de temporada, moment en el qual els establiments no estan oberts, i poder així allargar la temporada turística.

La moció, que deriva d'una interpel·lació a la responsable de Promoció Turística del Consell Insular de Menorca en el ple del mes d'abril, contempla també la recuperació del projecte Ambaixadors amb les modificacions que l'actual patronat de la Fundació Fomento del Turisme consideri oportunes, amb l'objectiu de complementar la promoció tradicional.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS