Notícies i actualitat

El PP insta el Consell a invertir en les urbanitzacions turístiques, després de 2 anys sense millores.

Data : 15/05/2017

Aurora i SaloméEl PP demana al Consell Insular de Menorca que defineixi, en un termini de tres mesos, els projectes a desenvolupar amb els 2.054.500 d'euros previstos per a la millora d'urbanitzacions turístiques i recaptats de la regularització de places turístiques, d'acord amb els ajuntaments i amb els membres de la Comissió de Borses de Places, i que defineixi un calendari d'execució de les obres.
El Grup Popular ha presentat una moció, que deriva de la interpel·lació de la consellera del Grup Popular, Salomé Cabrera, a la consellera 'Ordenació Turística, en el ple del mes d'abril, en la qual Susana Mora va assegurar que la partida destinada a urbanitzacions turístiques s'executaria en dos anys. El Grup Popular insta a l'equip de govern a finalitzar les obres de millora abans de l'inici de la temporada turística 2018, i que en cualsevol cas, si no s'han executat, que no hi hagi obres durant la temporada turística. També insta a l'equip de govern a dur a terme les accions i gestions necessàries, conjuntament amb les administracions i entitats privades implicades, perquè Menorca, com a destinació turística, estigui preparada per a la temporada turística 2018 amb temps suficient.
En dos anys de mandat, el Consell Insular de Menorca no ha fet cap inversió a les urbanitzacions turístiques de Menorca, al que cal sumar les queixes i problemes respecte de la gestió de la neteja de platges a l'inici de la temporada, i que a més no s'ha previst per a les dates de Setmana Santa.
En aquest sentit, Cabrera formularà una pregunta al conseller de Medi Ambient, responsable de la neteja de les platges, per saber per què motiu aquest any s'ha retirat la posidònia l'última setmana d'abril i no abans de Setmana Santa.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS