Noticias y actualidad

El Departament de Medi Ambient del Consell Insular de Menorca es reuneix amb les tres confraries de pescadors de Menorca

Fecha : 05/08/2015

Reunió confrariesEl Consell Insular de Menorca es va reunir ahir amb representants de les tres confraries de pescadors de Menorca (Maó, Ciutadella i Fornells).

La reunió, a la qual assistiren el conseller de Medi Ambient, Javier Ares, i el director insular de Medi Rural i Marí, Miquel Truyol, va servir per tenir una primera presa de contacte i per establir els canals de comunicació entre l'Administració i el sector.

Els representants de les confraries van exposar la preocupació per la falta de relleu generacional del sector i per les dificultats per accedir a la professió. Alhora, també posaren de manifest, entre altres temes, les dificultats per comercialitzar el producte durant la temporada d'hivern i el tema de la regulació de les zones de desembarcament de peix.

Per part del Consell Insular de Menorca es va expressar el compromís ferm de facilitar el contacte i l'entesa entre les diferents administracions que afecten el sector i d'impulsar propostes de foment econòmic a la comercialització del producte pesquer.

Després d'aquesta primera reunió, la voluntat de la corporació insular és mantenir contactes periòdics amb les confraries a fi de treballar conjuntament per la sostenibilitat del sector. Els contactes formals es reprendran a la tardor, una vegada hagin passat les eleccions a les confraries de pescadors i se n'hagin elegit els nous representants.

Maó, 5 d'agost de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Plan Territorial Insular de Menorca (PTI) Plan Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el modelo de desarrollo de la isla. Aquí podéis consultar el documento en su integridad.
Carpeta Ciudadana Carpeta Ciudadana Acercamos l'administración a la ciudadanía. Tus expedientes a tan sólo un clic. Solicita tu PIN CIUDADANO
Menorca Talayótica Menorca Talayótica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Infórmate de novedades sobre las funciones de conservación, desarrollo y logística de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografía y mapas de Menorca) IDE Menorca (cartografía y mapas de Menorca)
SAC SAC El Consejo ofrece un servicio integral de atención a la ciudadanía. Infórmate de todos los trámites que puedes realizar.
Contratación y Perfil del Contratante Contratación y Perfil del Contratante Contratos, licitaciones, contratar, licitar, licitador
BOIB - Boletín Oficial de las Illes Balears BOIB - Boletín Oficial de las Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Aviso Legal  |  Accesibilidad  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS