Notícies i actualitat

L’Agència Menorca Reserva de Biosfera publica “Artesania Menorca”, el nou llibret divulgatiu del Centre Artesanal de Menorca

Data : 03/12/2018

<> és el nou llibret editat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera que té l’objectiu de divulgar i donar a conèixer l’artesania de l’illa. <> es suma a les dues publicacions anteriors de la col·lecció de llibrets divulgatius <> i <> que al·ludeixen al centre d’interpretació del Cap de Cavalleria i al Centre de Geologia de Menorca.

Aquest nou número ens presenta l’artesania de l’illa, la seva història i els seus protagonistes. L’objectiu d’aquesta publicació és recollir en un llibret tot allò que el Centre Artesanal mostra a través de la seva exposició de manera que els visitants es puguin emportar a casa allò que veuen i aprenen en aquesta mostra i, alhora, aprofundir en el coneixement de l’artesania menorquina i el seu llegat.

Així, els textos han estat redactats pel Centre Artesanal i en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Es tracta d’un llibret d’unes 40 pàgines, acompanyat de fotografies i editat amb 6 idiomes. Es pot trobar al mateix centre d’Artesania de Menorca per un preu de 2 €, i també, a les seus del Consell Insular de Menorca. Cal esmentar que s’ha creat tenint cura de minimitzar l’impacte ambiental inherent als materials i processos utilitzats. Això es pot comprovar a l’etiqueta corresponent a la “motxilla ecològica” que incorporen els llibrets.


Maó, 3 de desembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS