Notícies i actualitat

El programa la ‘Pajarita Azul’ visita Menorca durant el recorregut pels 21 municipis o agrupacions de municipis que l’any 2017 s’han distingit per la seva excel·lent gestió en la recollida selectiva de paper i cartó

Data : 28/06/2017

El conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera i president del Consorci de Residus i Energia de Menorca, Javier Ares, va mostrar ahir a la ‘Pajarita Azul’ el poblat talaiòtic de Torralba d'en Salort.

La ‘Pajarita Azul’ (programa anual desenvolupat per ASPAPEL) du a terme aquests dies -i fins al proper mes d’octubre- un recorregut pels 21 municipis o agrupacions de municipis que durant l’any 2017 s’han distingit per la seva excel·lent gestió en la recollida selectiva de paper i cartó. Amb aquest ‘tour’, la ‘Pajarita Azul’ té com a objectiu felicitar als municipis, en aquest cas a l’illa de Menorca.

Torralba d'en Salort és un dels poblats prehistòrics més grans i espectaculars de l’illa. Durant la visita a Menorca, la ‘Pajarita Azul’ també va arribar a platges com Trebalúger, Cala Pilar, Cala en Turqueta o Cavalleria, entre d’altres.

Menorca és un territori que conjuga el desenvolupament amb la sostenibilitat, motiu pel qual va ser declarada Reserva de la Biosfera pel Programa ‘Man and Biosphere’ de la UNESCO l’any 1993. D’acord amb la filosofia de la Reserva de Biosfera, l’any 1997 es va iniciar a l’illa el servei de recollida selectiva de paper i cartó, el qual ha anat evolucionant i millorant any rere any. L’èxit dels seus resultats és fruit de la fusió dels esforços entre la ciutadania i el sector econòmic, als quals dedicam el premi atorgat per ASPAPEL.


Maó, 28 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS