Notícies i actualitat

INJOVE: Una dècada connectant amb els joves

Data : 08/02/2017

L’Institut de la Joventut de Menorca commemorarà aquest 2017 una dècada de la seva posada en marxa amb un edició molt especial del Festival Menorca Jove i la gravació d’un documental que recollirà els deus anys d’història d’aquest organisme públic que actualment treballa ubicat a l’edifici del Consell Insular de Maó però que està previst que en els pròxims mesos estreni unes noves instal·lacions a Maó. “Ja farem la inauguració quan correspongui per donar a conèixer aquest nou espai però l’objectiu principal és recuperar l'accessibilitat i millora de servei per als joves a l'Institut que des de la seva reubicació a la seu del Consell Insular de Menorca ha perdut” ha explicat el Conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company. Serà un any especial on es vol no només recordar que ja han passat deu anys des de que es va posar en marxa l'Institut de la Joventut de Menorca sinó també celebrar-ho amb la incorporació de noves propostes socioeducatives, d’oci i lleure, formació i informació juvenil que es faran per primera vegada però que quedaran al calendari de cada any com ha remarcat el Conseller. “Volem impulsar la funció de l'INJOVE com a principal ens de connexió amb els joves i les joves de totes les franges d'edat, aquest és un dels grans reptes. També volem aprofitar per posar en valor les instal·lacions que gestionem així com també el programa d’activitats i propostes que any rere any creixen en nombre d’usuaris, amb l’edició d’uns catàlegs i uns vídeos animats que serviran per fer-ne millor difusió” ha afegit. De moment el Conseller ja anunciat que s’ha creat l’etiqueta o hashtag #Injove10 que servirà d’enllaç per totes les comunicacions que es facin a les xarxes socials relacionades amb el programa d’activitats i esdeveniments prevists en el marc de l'aniversari.

SHANTI GORDI, IMATGE DELS 10 ANYS

La música promet ser un dels ingredients principals d’aquesta celebració on s’ha convidat al cantant Shanti Gordi perquè es converteixi en la imatge d’aquest desè aniversari que al llarg de tot l’any, ha previst diverses cites molt especials que encara no es volen desvetllar. Han estat deu anys connectant amb el joves i per això s’ha volgut que siguin ells els veritables protagonistes amb la convocatòria d’un concurs de maquetes, que servirà per poder fer de teloner d’un dels cantants actuals més aclamats de la nostra illa. Per la seva part, Shanti Gordi ha explicat que serà un honor poder promocionar la feina que fa INJOVE que d’alguna manera és un exemple totes aquelles bones coses que es poden fer en aquesta illa quan ets jove sense haver de marxar necessàriament.

INJOVE, MOTOR DE REFERÈNCIA

Va néixer fa deu anys amb l’objectiu de coordinar i executar la política de joventut i lleure en l’àmbit de l’illa de Menorca però INJOVE ha sabut transcendir del seu paper oficial com organisme públic per convertir-se en un referent dinamitzador i engrescador, que ha sabut acompanyar als joves de la nostra illa. Una dècada després, les dades d’usuaris, d’activitats organitzades o de consultes rebudes així ho demostren amb un balanç més que positiu on destaquen els vuit cents participants de mitja als tallers d’estiu Injove, les tres mil hores de viatge, o les trenta mil visites a la borsa de treball de la web, convertida en una de les més consultades del Consell Insular. Capítol a banda son les cent mil persones que han passat per les instal·lacions que gestiona Injove a llarg de tota Menorca i que són un punt de trobada socioeducativa imprescindible del lleure i l’oci durant tot l’any.

Maó, 8 de febrer de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS