Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca contractarà en pràctiques a 12 joves amb estudis superiors a través del Programa SOIB Jove

Data : 04/01/2017

El Consell Insular de Menorca posarà en marxa a partir del mes de febrer de 2017 dos projectes per permetre que 12 joves amb estudis superiors puguin tenir una primera experiència professional de 9 mesos en l’àmbit de la seva titulació, mitjançant un contracte de pràctiques, portant a terme diferents obres o serveis d’interès general i social en diversos departaments del CIM, amb l’objectiu de facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

Els projectes, sol·licitats i coordinats per l'àrea d'Ocupació de la institució insular, han estat concedits en el marc de la nova convocatòria de subvencions del Programa SOIB Jove, creada pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern Balear, adreçada als ens locals de les illes per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació dels joves amb estudis de grau superior a les Illes Balears cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Les persones joves a contractar han de tenir entre 18 i 30 anys, estar inscrites com a demandants d’ocupació sense feina en el SOIB i estar inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Després de la recent aprovació del Reial Decret llei 6/2016, de 23 de desembre, de mesures urgents per a l’impuls del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, les condicions per a la inscripció són les següents:
- No haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de sol·licitud.
- No haver rebut accions educatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.
- No haver rebut accions formatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

Quant a titulació acadèmica, han d’estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau superior o d’un títol oficialment reconegut com a equivalent o de certificat de professionalitat.

A més a més, han de complir amb els requisits per poder ser contractades mitjançant un contracte en pràctiques (ser titulats i no superar 24 mesos amb aquest tipus de contracte).

Les titulacions requerides per a poder optar a formar part dels processos de selecció per a cadascuna de les diferents obres o serveis d’interès general i social, incloses als dos projectes concedits al Consell Insular de Menorca, es troben recollides al document adjunt d’aquesta nota (al peu de la pàgina).

Les persones interessades poden sol·licitar informació i tramitar la seva inscripció al SOIB o al Sistema Nacional de Garantia Juvenil demanant cita prèvia a l’oficina del SOIB, telefonant al 012 o mitjançant el web del SOIB www.soib.es

Més informació sobre projectes, ofertes de treball i informació interessant en matèria d'Ocupació als perfils de Facebook i Twitter de l'àrea d'Ocupació del Consell Insular de Menorca i també específicament per a joves al web i xarxes socials de l'Injove.Maó, 4 de gener de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS