Pressupost General
 
Modificació de la llista definitiva de l'ordre de la borsa extraordinària de treball de tècnic mitjà (grau en informació i documentació)
- Del 07/12/2017 al 06/01/2018
Aprovació de les bases i la convocatòria dels ajuts de minimis del Consell Insular de Menorca per a la millora de la competitivitat de les empreses del sector lacti menorquí
- Del 02/12/2017 al 12/12/2017
Aprovació de la convocatòria i de les bases per a la concessió dels reconeixements als esportistes menorquins destacats durant l'any 2017
- Del 02/12/2017 al 18/01/2018
Informació pública de la declaració d’interès general de la nova xarxa soterrada de 15 kv des de la subestació des Mercadal (TM es Mercadal) fins al polígon industrial La Trotxa (TM Alaior), projecte que està subjecte a avaluació d’impacte ambiental ordinària.
- Del 01/12/2017 al 18/12/2017
Informació pública de la declaració d’interès general extensió xarxa municipal de proveïment d’aigua potable fins a la urbanització cala Tirant, actuació que està subjecte a avaluació d’impacte ambiental ordinària.
- Del 01/12/2017 al 18/12/2017
Llista d'admesos del concurs per al proveïment del lloc de treball de director/a del Centre d'Atenció a la Infància i la Família, el lloc de treball de director/a de la Residència de Gent Gran i el lloc de treball de cap de secció de Sanitat i Acció Social del Consell Insular de Menorca
- Del 01/12/2017 al 20/12/2017
Resultat de la prova específica de la borsa extraordinària de treball de tècnic/a mitjà/ana de turisme (enginyer tècnic industrial / arquitecte tècnic)
- Del 27/11/2017 al 13/12/2017
Aprovació inicial de les modificacions competència del Ple de la Corporació, al pressupost del Consell Insular de Menorca per a l'exercici 2017
- Del 23/11/2017 al 18/12/2017
 
 
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Actualització de dades del títol de família nombrosa Actualització de dades del títol de família nombrosa Actualització de dades del títol de família nombrosa
Portal de Cultura Portal de Cultura Amb aquest portal web el Consell de Menorca pretén apropar la informació de caire cultural a la ciutadania
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Pla +TIC Pla +TIC
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
Pressupost General del Consell Pressupost General del Consell Consulteu aquí el Pressupost General de l’any en curs, així com els corresponents als exercicis anteriors.
Transport públic Transport públic Informa't de les línies, horaris i preus del transport públic per carretera que gestiona el Consell.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Portal turístic Portal turístic Entra al nou portal turístic on trobaràs la informació que necessites per gaudir de les teves vacances.
INJOVE INJOVE Consulta tota la informació sobre activitats i serveis adreçats a la joventut.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
Participació Ciutadana Participació Ciutadana El Reglament de Participació Ciutadana regula la participació de la ciutadania en les decisions del Consell. Informa-te’n.
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Consulta aquí el Pla de formació contínua per als treballadors i treballadores del Consell, dels ajuntaments i del Govern.
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS