Sorteig d'entrades del concert de la Diada del Poble de Menorca 2021

    
 

Pressupost General 2021

    
 

Covid-19

    
 

Cita prèvia

    
 
 
Notícies i actualitat Més notícies
 
 
09/04/2021
Creix l’ús de la xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Menorca

El Consorci de Residus i Energia de Menorca presenta l’informe de funcionament de la xarxa pública de punts de recàrrega de vehicles elèctrics de Menorca durant l’any 2020, del qual es dedueix que l’ús de vehicles elèctrics a l’illa se segueix incrementant.

08/04/2021
Gemma Triay es reafirma com a ambaixadora de la FFTM

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i la jugadora menorquina de pàdel, Gemma Triay, han arribat a un acord per a l’ampliació i millora del contracte de patrocini fins a l’any 2021. Així, l’actual nombre 1 del World Padel Tour 2020 serà la principal ambaixadora de la marca Menorca.

07/04/2021
Presentació nova edició de Becatalaiotica

Becatalaiotica és un projecte cultural nascut el 2016 de la mà de l’associació d’Amics del Museu de Menorca amb l'objectiu de donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial entre nous públics.

07/04/2021
Se cerca el Jove Xef Menorquí 2021

Menorca participarà un any més al concurs ‘European Young Chef Award’ en el marc de la seva declaració com a Regió Europea de Gastronomia 2022 i que tindrà lloc el pròxim mes de novembre a Minho, Portugal. Entre els objectius del Young Chef Award es troben la promoció de la innovació en la cuina tradicional,

     
06/04/2021
El Consorci de Residus i Energia de Menorca porta a terme la reparació de l’aerogenerador 2 del parc eòlic de Milà

Durant la primera quinzena del mes d’abril, sempre que les condicions de vent ho permetin, està prevista la fase final dels treballs de reparació de l’aerogenerador núm. 2 del parc eòlic de Milà, a fi de poder-lo posar novament en servei.

06/04/2021
Llogaters i propietaris poden demanar fins al 30 de juny l'ajut del Consell Insular per pal·liar la pobresa energètica

El Consell Insular de Menorca destina 40.000 euros a ajuts per millorar l'eficiència energètica dels habitatges, el que reduirà el cost de la seva factura energètica mensual. Canviar finestres o posar cortines de materials especials, fer servir pintures tèrmiques, catifes o electrodomèstics de baix consum són algunes

05/04/2021
La Reserva de Biosfera de Menorca desenvolupa accions de conservació i divulgació del medi marí en el marc del projecte MAREBI

El projecte MAREBI, que té com a objectiu compatibilitzar les activitats humanes amb la conservació de les àrees marines protegides de Menorca, ja ha iniciat les seves accions. Per una banda, s’ha contractat a una tècnica especialista en medi marí, que donarà suport a les 10 accions que inclou el projecte. Aquest procediment de contractació,

31/03/2021
S’inaugura la Cova de S’Aigua de Cala Blanca

Avui ha tingut lloc la inauguració de la Cova de S’Aigua de la urbanització de Cala Blanca de Ciutadella. Aquesta ha anat a càrrec de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Maite Salord, la directora general de Turisme del Govern balear, Rosana Murillo, i l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila i ha comptat amb la presència de diverses autoritats.

     
31/03/2021
El Consell aprova el conveni de Rescat Cultural 2021 amb els ajuntaments amb una inversió de 50.000 euros per a la contractació local musical i d'arts escèniques

Des de l’arribada de la pandèmia de la COVID-19 s’ha hagut de cancel·lar i suspendre gran part de l’activitat cultural presencial a Menorca. Nombrosos artistes, espectacles i altres activitats relacionades amb el món artístic i cultural s’han vist afectades. Algunes activitats s’han pogut reprogramar, però d’altres no.

30/03/2021
Memòria Fundació 2020

La Consellera de Benestar Social i Vice-Presidenta 1ª de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, Bàrbara Torrent, la Directora Tècnica, Cristina Fernández i Orestes Carreras com a representant de les entitats membres, han presentat la Memòria d’Activitats 2020. Torrent, ha destacat l’esforç de reorganització en totes les àrees de gestió directa durant la pandèmia, facilitant la marxa dels centres i serveis. Més de 1500 persones d’atenció directe i 2600 atencions posen de relleu una xifra que va augment any rere any. Els serveis socials són la xarxa de seguretat per a la ciutadania més vulnerable i representen la primera línia dels sistema del benestar.

30/03/2021
Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ferreries per a l’edició i la impressió del segon volum del dietari d’Antoni Camps Fullana

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ferreries han aprovat un conveni per a l’edició i la impressió del segon dietari d’Antoni Camps Fullana (Ferreries, 1908-1990), destacat cronista de la vida del poble de Ferreries i alhora amb un paper molt important en l’àmbit musical.

29/03/2021
S’incorpora el servei de Fons Europeus al cartipàs del Consell Insular

La gestió de la pandèmia de la Covid-19 ha suposat un trasbals per a l’estat del benestar i l’economia. Un dels projectes prioritaris que han de permetre la recuperació de la nostra economia de manera més forta i diversificada i que ha de suposar, al mateix temps, una oportunitat

     
29/03/2021
Finalitza el procés de compra de la Bateria de Favàritx

Aquest matí ha tingut lloc la signatura de l’escriptura de compra de la Bateria de Favàritx. L’acte ha comptat amb la presència de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la representant del Ministeri de Defensa, Cap. Mª Cruz Acero Ruiz, la Vicepresidenta del Consell, Maite Salord i la notària Mª Teresa García.

26/03/2021
Celebració del dia mundial de l’activitat física (DMAF) 2021

Des del programa MENORCA BORINA del servei d’esports del Consell Insular de Menorca, un any més, volem celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), per recomanació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), amb tots els menorquins i menorquines i ho farem en un format diferent. Aquest any plantejam el repte col·lectiu de sumar

26/03/2021
S’inicien les visites a la Cova de S'Aigua de Cala Blanca

Dia 31 de març, s’inaugurarà la Cova de S’Aigua de la urbanització de Cala Blanca de Ciutadella i, a partir del 1r d’abril, s’organitzaran jornades de portes obertes gratuïtes perquè els ciutadans puguin visitar-la seguint totes les mesures de seguretat que marquen els protocols Covid-19. Està previst que es puguin visitar gratuïtament durant els mesos d’abril i maig.

26/03/2021
La Presidenta del Consell Insular reclama més garanties en el transport aeri de Menorca

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, s’ha reunit aquest matí amb el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, acompanyada per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

     
26/03/2021
El Consell Insular signa un conveni de 40.000€ per a l’adquisició i dotació d’equipaments per al nou centre de dia de Maó

El Consell Insular, a través del departament de Benestar Social, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Maó de 40.000€ per a l’adquisició i dotació d’equipaments per al nou centre de dia per a gent gran del municipi ubicat al carrer Cós de Gràcia 26, Maó.

26/03/2021
Més de 50 professionals turístics participen en la Jornada Turisme Menorca

Aquesta setmana ha tingut lloc la Jornada Turisme Menorca en format virtual organitzat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i Turespaña i on hi han participat els seus consellers de les Oficines Espanyoles de Turisme de Londres, Berlín, París, Lisboa i Varsòvia.

26/03/2021
El Consell destina 40.000 euros al foment de l’ús del català en el sector empresarial, associatiu i esportiu de Menorca i per a l’edició en llengua catalana per a l’any 2021

El BOIB núm. 41 de 25 de març de 2021 publica la convocatòria d’ajuts del Consell Insular de Menorca per al foment de l’ús del català en el sector empresarial, associatiu i esportiu de Menorca i de suport a l’edició en llengua catalana per a l’any 2021.

25/03/2021
La Presidenta del Consell Insular sol·licita un tractament diferenciat en matèria turística per a Menorca

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha participat aquest matí en la reunió amb la ministra de Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la resta de presidents dels consells insulars, per tractar temes del sector turístic de les Illes Balears i apropar la realitat i les necessitats de la nostra illa davant la situació actual de pandèmia.

     
 
Serveis destacats
            
Tauler d'anuncismés anuncis
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ