Itineraris integrals d'inserció per a l'ocupació

El programa SOIB Itineraris integrals d'inserció per a l'ocupació, cofinançat amb la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu, està dirigit a persones, amb especials dificultats d'ocupabilitat, en situació de recerca de feina o de formació ocupacional inscrites al SOIB


El servei compta amb dos programes d'inserció per a l'ocupació:

- Itineraris integrals d'inserció per a l'ocupació dirigit a persones majors de 30 anys, inscrites al SOIB.

- Menorca Itineraris Joves dirigit a persones joves d'entre 16 i 29 d'anys, inscrites al SOIB i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.


QUÈ OFERIM?SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL

Ofereix un itinerari personalitzat d'inserció en el mercat de treball, amb assessorament en el procés de recerca de feina, informació i orientació sobre recursos formatius, disseny d'itineraris d'orientació i inserció personalitzats, estratègies encaminades a afavorir la integració laboral de les persones desocupades i informació sobre ofertes laborals, tècniques de recerca de feina, elaboració de currículums.

Es realitzen accions grupals amb les persones participants del servei, com tallers puntuals sobre l'entrevista de feina, aula de recerca de feina i/o tallers per a l'adquisició de competències personals.

 
Joves            Adults


SERVEI DE TUTORITZACIÓ PER A PERSONES EMPRENEDORES I AUTÒNOMS/ES

Oferim un acompanyament personalitzat per a la maduració de la idea emprenedora, informació sobre normativa, requisits i tràmits exigits per crear una empresa o el alta d’autònoms, assessorament tècnic per a l’elaboració del pla d’empresa, informació empresarial de suport: aspectes fiscals, laborals o formes jurídiques i suport a la recerca de finançament: préstecs, avals financers, microcrèdits, ajuts, concursos.

Es realitzen accions grupals amb les persones usuàries del servei, com tallers puntuals sobre la recerca de finançament d'un projecte o eines de col·laboració empresarial.

 
Joves            Adults


SERVEI D'INTERMEDIACIÓ D'EMPRESES

Oferim una cartera de persones candidates, suport en el lloc de feina, assessorament en la selecció de personal i informació sobre les bonificacions i reduccions a la contractació.

Dirigit a qualsevol empresa que tingui activitat dins l'àmbit de Menorca.

 
 Joves           Adults


Per a més informació ens podeu contactar amb el telèfon 971 35 62 46 o amb l'adreça electrònica formacio@cime.es
 

Correu electrònic: formacio@cime.es
Consell Insular de MenorcaPl. de la Biosfera, 5, Maó
Tel.: 971 35 62 46
Destacats
 

Ajuts i subvencions

Gestions i tràmits relacionats

Gestions i tràmits relacionats

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ