Suggeriments i queixesDarrera modificació: 31/05/2013

Tramitar

Objecte del Tràmit: Es tracta de presentar qualsevol escrit relatiu a un suggeriment, una proposta o una queixa adreçada al Consell Insular de Menorca.
 
Àmbit de responsabilitat: Servei d'atenció ciutadana (SAC)
 
Qui ho pot demanar: Qualsevol persona
 
Requisits a complir: ---
 
Documentació a presentar: Escrit en el qual es detalli el suggeriment, la proposta o la queixa a formular, amb les dades indentificatives de la persona que la presenta i les dades de contacte en el cas que es desitgi obtenir una resposta.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) de Maó i Ciutadella
Per telèfon (només informació):
Per correu: Pl. de la Biosfera, 5, 07703 Maó
Per FAX (només informació): 971 368393
Correu electrònic (només informació): info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es (Consell Obert) i www.carpetaciutadana.org
 
Què ha de fer el ciutadà:
Emplenar el model de presentació de suggeriments i queixes en paper i fer-lo arribar al Consell Insular o emplenar directament el formulari disponible als web www.cime.es i www.carpetaciutadana.org.
Terminis de ciutadà: Ho pot presentar en qualsevol moment
Terminis del Consell Insular: 15 dies
Tarifes aplicables: Es tracta d'una gestió gratuïta
Resposta al ciutadà: Segons el canal indicat en la sol·licitud
 
Marc Legal: - Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
- Reglament de participació ciutadana del CIM
 
Sentit del Silenci Administratiu: Desestimatori
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Reglament orgànic Reglament orgànic Coneix les normes que regeixen l’activitat política i administrativa del Consell.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Pla d'igualtat del CIM Pla d'igualtat del CIM El Ple del Consell Insular de Menorca, el dia 31 de gener, va aprovar el Pla d'Igualtat del Consell Insular de Menorca, 2011 – 2014. En el document es recullen els objectius específics (18) i mesures (57), estructurat en sis eixos.
Punt d'informació cadastral Punt d'informació cadastral Enllaç al web de l’Oficina virtual del Cadastre, dependent del Ministeri d’Economia i Hisenda.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Emprenedors Emprenedors
Pla +TIC Pla +TIC
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
Pressupost General del Consell Pressupost General del Consell Consulteu aquí el Pressupost General de l’any en curs, així com els corresponents als exercicis anteriors.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
Participació Ciutadana Participació Ciutadana El Reglament de Participació Ciutadana regula la participació de la ciutadania en les decisions del Consell. Informa-te’n.
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Consulta aquí el Pla de formació contínua per als treballadors i treballadores del Consell, dels ajuntaments i del Govern.
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS