L'estratègia de l'oceà blau

Contingut:
Com desenvolupar un nou mercat on la competència deixa de tenir importància? Quin procés cal seguir per reconstruir les fronteres del mercat? Com podem anar més enllà de la demanda existent?

Aquestes preguntes tenen resposta en el mètode proposat per W. Chan Kim en el seu llibre "L'estratègia de l'Oceà Blau", en el qual mostra amb exemples quins són els passos que han seguit empreses que han tingut èxit en crear un nou mercat, sense competència.

Al taller desenvoluparem un cas pràctic genèric i donarem l'oportunitat que cada participant desenvolupi el seu propi cas, bé individualment, bé en equip.

Durada:
1,5h

Data:
25 de gener de 2018

Horari:
de 19 a 20.30h

Lloc:
Recinte Firal (Maó)

Adreça:
C/ Alqueria Cremada, s/n (POIMA)

Població:
Maó

A qui s’adreça:
Prioritàriament a persones que volen iniciar una activitat per compte propi, empreses de recent creació (d'entre 1 i 5 anys) i professionals en gestió i assessorament per a l'emprenedoria.

Docent:
Pere Jiménez Creis

Inscripció:
Confirmau la vostra assistència via correu electrònic a l'adreça fernando.pons@cime.es

Data límit:
25 de gener de 2018

Places:


Organitzador:
CIM

Observacions:Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS