Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d'empreses

Nivell del certificat de professionalitat:


Competència general:
Conèixer les principals eines accessibles a través del web per gestionar i comercialitzar l'empresa, abastant des de la investigació de mercats i tendències d'usuaris, fins a la gestió de projectes en xarxa, incloent la gestió del màrqueting en línia. Ser capaç d'aprendre a gestionar la visibilitat i la reputació online d'una empresa o un establiment turístic, així com saber desenvolupar campanyes de màrqueting, i gestionar la imatge de la marca / establiment a les comunitats virtuals i plataformes socials més adequades a cada cas. Dominar la gestió de projectes en xarxa de forma remota i coordinada entre diferents parts, subcontractacions o dins de diferents departaments d'una mateixa empresa. Incorporar la gestió del coneixement intern i extern en l'organització, i el concepte d'innovació oberta per a la millora de la competitivitat.

Normativa:


Durada total:
250h

Mòduls:
UF_1 La societat de la informació, la societat del coneixement, la societat xarxa i l'empresa xarxa. (30h) UF_2 De la idea al projecte. Gestió de projectes en xarxa. (110h) UF_3 Màrqueting, comunicació i comercialització. (110h

Data inici:
21/11/2017

Data final:
07/02/2018

Horari:
De 9 a 14h

Lloc de realització:
Centre Bit Menorca

Població:
Alaior

Data límit d'inscripció:


Data de selecció:


A qui s'adreça:
Prioritàriament persones desocupades. Màxim 20% persones ocupades.

Requisits acadèmics:
Nivell 4art d'ESO. Quan la persona aspirant no tengui el nivell acadèmic indicat demostrarà coneixements suficients mitjançant prova d'accés.

Observacions:


Informació i inscripció:
Àrea d'Ocupació del CIM. Tel.971.35.62.46 / gabriel.subirats@cime.es Persona de contacte: Biel Subirats (ext.372)

Finançament:
SOIB


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS