Consulta de la informació de les factures i altres obligacions pendents de pagament en l'àmbit del Reial Decret-Llei 8/2013, de 28 de juny

En aquest espai del web del Consell Insular de Menorca els proveïdors podeu consultar les passes a seguir per acollir-vos al Pla de pagament definit pel Reial Decret-Llei 8/2013, de 28 de juny.

Les obligacions pendents de pagament que s'han inclòs són aquelles que preveu l'article 3.1 del RDL 8/2013.

Podeu consultar la relació certificada de factures i altres obligacions pendents de pagament que compleixen els requisits que s’estableixen en el RDL 8/2013 tramesa al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques dels següents ens:
  • Consell Insular de Menorca
  • Fundació Destí Menorca

Un cop realitzada la consulta, els proveïdors podeu acollir-vos al Pla de pagament. 

PASSES A SEGUIR PER PART DELS PROVEÏDORS PER ACOLLIR-VOS AL PLA DE PAGAMENT:
 
1. Consultar la inclusió de les obligacions pendents de pagament en la relació tramesa al Ministeri d'Hisenda
2. Acceptar el procediment de pagament
:  Si la informació és correcta i us voleu acollir al Pla de pagament, heu de comunicar la vostra acceptació.  Com podeu acollir-vos al Pla de Pagament?

 a) Si disposeu de certificat electrònic:
b) Si no disposeu de certificat electrònic:

3. Si una factura NO s'ha inclòs en la relació certificada i heu comprovat que la data d'entrada en el registre de factures del Consell Insular  o la Fundació Destí Menorca és anterior al 31/05/2013, podeu sol·licitar un certificat individual per a la seva inclusió  d’acord amb allò que es preveu en el RDL 8/2013, emplenant el model de sol·licitud massiva de certificats.

  • Si el certificat rebut és positiu (s'accepta la inclusió de la factura sol·licitada), ja implica l'acceptació del procediment de pagament per part del proveïdor (passa 2) i no fa falta presentar cap altre document.
  • Si en un termini de 10 dies hàbils des de la presentació de la sol·licitud del certificat individual no s'ha rebut cap resposta, s'entèn rebutjada (art. 16 del RDL 8/2013) i s'acordarà amb el proveïdor un altre sistema de pagament, si escau.
  • Si el certificat rebut és negatiu, la factura no quedarà inclosa en la llista i s'acordarà amb el proveïdor un altre sistema de pagament, si escau
Les sol·licituds de certificats individuals es poden presentar al Servei d'Atenció Ciutadana del Consell Insular de Menorca.  Termini màxim: 06/09/2013Documentació relacionada
:


Normativa:


Per a la consulta de la llista de factures incloses, heu d'introduir la següent informació i prémer el botó "consultar":
- NIF o CIF
- Import d'una de les obligacions pendents de pagament
Data d'actualització: 26/07/2013NIF: Import:


 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS