Ordre del dia

ORDRE DEL DIA:

PRIMER. APROVACIÓ DE L’ACTA DE LA SESSIÓ DE CARÀCTER EXTRAORDINARI DE 23 DE SETEMBRE DE 2019

SEGON. COMUNICACIONS DE LA PRESIDÈNCIA

TERCER. RESOLUCIÓ DEL RECURS PRESENTAT PER MENORCA NATURA TURISME I CULTURA SL, CONTRA L’ACORD DEL CONSELL EXECUTIU DE DIA 17 DE JUNY DE 2019 PEL QUAL ES DENEGAVA UNA SOL·LICITUD PRESENTADA A LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A ACCIONS PER MILLORAR EL CONEIXEMENT HISTÒRIC DE MENORCA CORRESPONENT A L’ANY 2019 (exp. 2112-2019-1)

QUART. DEIXAR SENSE EFECTE EL PREU PÚBLIC PEL SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA A L’ILLA DE MENORCA (exp. 0508-2019-8)

CINQUÈ. APROVACIÓ DE LA PRÒRROGA DEL CONTRACTE DEL SERVEI DE MANTENIMENT DEL APARELLS ELEVADORS DELS EDIFICIS PROPIETAT DEL CONSELL INSULAR DE MENORCA (exp. C4319-2019-7)

SISÈ. TORN OBERT DE PARAULES
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS