Ordre del dia

ORDRE DEL DIA:

PRIMER. APROVACIÓ DE L’ACTADE LA SESSIÓ DE CARÀCTER ORDINARI DE 17 DE DESEMBRE DE 2018

SEGON. COMUNICACIONS DE LA PRESIDÈNCIA

TERCER. APROVACIÓ DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ I UNIVERSITAT, L’INSTITUT BALEAR D’INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES (IBISEC), EL CONSELL INSULAR DE MENORCA I L’AJUNTAMENT DE MAÓ PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MÚSICA DE MENORCA (MAÓ) (EXP. 1546-2018-000001)

QUART. TORN OBERT DE PARAULES
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS