Ordre del dia

ORDRE DEL DIA:

PRIMER. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ DE CARÀCTER ORDINARI DE 18 DE JULIOL DE 2016

SEGON. COMUNICACIONS DE PRESIDÈNCIA

TERCER. PRÒRROGA DE L'AMPLIACIÓ DE L'ITINERARI I INCREMENT DE FREQÜÈNCIES DEL SERVEI PÚBLIC DE TRANSPORT REGULAR DE VIATGERS PER CARRETERA D'ÚS GENERAL, IB-07 CIUTADELLA-ANTIGA ESTACIÓ MARÍTIMA (BUS C)

QUART. RECURS D'ALÇADA INTERPOSAT PER MANTINVER COMERCIO E INDÚSTRIA SL CONTRA L'ACORD DEL CONSELL EXECUTIU DE DATA 16/11/2015 (ACORD QUE NO VA ADMETRE A TRÀMIT LA SOL·LICITUD DE QUE ES REVISÉS D'OFICI L'ACORD D'ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT, INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE MÀQUINES DE VENDA I VALIDACIÓ DELS TÍTOLS DEL TRANSPORT PÚBLIC REGULAR DE VIATGERS I D'ADQUISICIÓ I MANTENIMENT D'UN NOU PROGRAMARI TARIFARI PER A LES ESMENTADES MÀQUINES)

CINQUÈ. TORN OBERT DE PARAULES
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS