Ordre del dia

ORDRE DEL DIA:

PRIMER. RATIFICACIÓ DE LA URGÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA

SEGON. PRONUNCIAMENT SOBRE LA PROPOSTA PER EL TRASPÀS DE FUNCIONS I SERVEIS, D'AMPLIACIÓ DE MITJANS ECONÒMICS ADSCRITS A LES FUNCIONS JA TRASPASSADES AL CONSELL INSULAR DE MENORCA MITJANÇANT LA LLEI 14/2001, DE 29 D'OCTUBRE, D'ATRIBUCIÓ DE COMPETÈNCIES ALS CONSELLS INSULARS EN MATÈRIA DE SERVEIS SOCIALS I SEGURETAT SOCIAL (FINANÇAMENT DELS COSTS VINCULATS AL MANTENIMENT I AL FUNCIONAMENT DE PLACES PER A GENT GRAN QUE TENGUI RECONEGUDA LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN CENTRES RESIDENCIALS I CENTRES D'ESTADES DIÜRNES DE TITULARITAT O GESTIÓ PÚBLICA A L'ÀMBIT INSULAR, QUE FORMEN PART DE A XARXA PÚBLICA D'ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA).
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS