Ordre del dia

ORDRE DEL DIA:

PRIMER. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ DE CARÀCTER ORDINARI DE 17 D'OCTUBRE DE 2016

SEGON. COMUNICACIONS DE LA PRESIDÈNCIA

TERCER. APROVACIÓ DEL PREU JUST, ACORDAT PEL JURAT D’EXPROPIACIÓ, I EL SEU PAGAMENT, RESPECTE ALS BENS I DRETS AFECTATS D’EXPROPIACIÓ DE LES FINQUES 1, 4, 5 i 11, AFECTADES PER L'EXPROPIACIÓ PER LES OBRES DEL PROJECTE CONSTRUCTIU VIAL DE BICICLETES CONDICIONAMENT DEL CAMÍ DE TORRALBA D’ALAIOR, A LA CRUÏLLA AMB LA CARRETERA Me-12, -FASE 1- AL TERME MUNICIPAL D’ALAIOR.

QUART. APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DEL PREU PÚBLIC PER A LA VENDA DE LA POLSERA IGA MENORCA

CINQUÈ. TORN OBERT DE PARAULES

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS