Ordre del dia

ORDRE DEL DIA:

PRIMER. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ DE CARÀCTER ORDINARI DE 21 DE MARÇ DE 2016

SEGON. COMUNICACIONS DE PRESIDÈNCIA

TERCER. APROVACIÓ DE LA RECTIFICACIÓ DE L'INVENTARI DEL CONSELL INSULAR DE MENORCA A 31 DE DESEMBRE DE 2015

QUART. MODIFICACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC REGULAR DE TRANSPORTS DE VIATGERS PER CARRETERA D'ÚS GENERAL IB-07 (CIUTADELLA-LA VALL I CIUTADELLA-CALA EN TURQUETA)

CINQUÈ. APROVACIÓ DEL CONTRACTE PROGRAMA ENTRE EL CONSELL INSULAR DE MENORCA I L’EMPRESA TMSA TRANSPORTE REGULAR, SL (TRANSPORT PÚBLIC DE VIATGERS PER CARRETERA A LA CONCESSIÓ IB-06), ENTRE L'1 DE JUNY I EL 31 D'OCTUBRE DE 2016.

SISÈ. APROVACIÓ I DECLARACIÓ D'UTILITAT PÚBLICA DEL PROJECTE CONTRUCTIU DENOMINAT MILLORA DE LA CARRETERA ME-1 ENTRE FERRERIES I CIUTADELLA, ENTRE ELS PKS 30+480 I 43+340, ENTRE ELS TERMES MUNICIPALS DE FERRERIES I CIUTADELLA I NECESSITAT D'OCUPACIÓ I D'APROVACIÓ INICIAL DE LA RELACIÓ DE BÉNS I DRETS QUE SERAN AFECTATS PER L'EXPROPIACIÓ DELS TERRENYS NECESSARIS PER DUR A TERME AQUESTA ACTUACIÓ

SETÈ. TORN OBERT DE PARAULES
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS