Ordre del dia

ORDRE DEL DIA:

PRIMER. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ DE CARÀCTER ORDINARI DE 19 DE JUNY DE 2017

SEGON. COMUNICACIONS DE PRESIDÈNCIA

TERCER. APROVACIÓ DE LA PRÒRROGA DEL CONTRACTE PER A LA GESTIÓ, MITJANÇANT CONCESSIÓ, DEL SERVEI D’ENSENYAMENT COMPLEMENTARI D’EDUCACIÓ DE PERSONES ADULTES

QUART. APROVACIÓ DE LES TARIFES PEL CURS 2017-2018, PRESENTADA PER SERVEIS EDUCATIUS DE MENORCA, SA EN RELACIÓ AMB EL CONTRACTE PEL SERVEI COMPLEMENTARI D’EDUCACIÓ DE PERSONES ADULTES

CINQUÈ. RECURS D'ALÇADA PRESENTAT PER ERCHIGA LOGÍSTICA SL, CONTRA ACORD DEL CONSELL EXECUTIU DE 27 DE MARÇ DE 2017, QUE IMPOSAVA UNA SANCIÓ MOLT GREU PER INFRACCIÓ EN MATÈRIA DE TRANSPORTS (EXPEDIENT SAN 19/2015)

SISÈ. RECURS D'ALÇADA PRESENTAT PER ERCHIGA LOGÍSTICA SL, CONTRA ACORD DEL CONSELL EXECUTIU DE 27 DE MARÇ DE 2017, QUE IMPOSAVA UNA SANCIÓ MOLT GREU PER INFRACCIÓ EN MATÈRIA DE TRANSPORTS (EXPEDIENT SAN 21/2015)

SETÈ. RECURS D'ALÇADA PRESENTAT PER ERCHIGA LOGÍSTICA SL, CONTRA ACORD DEL CONSELL EXECUTIU DE 27 DE MARÇ DE 2017, QUE IMPOSAVA UNA SANCIÓ MOLT GREU PER INFRACCIÓ EN MATÈRIA DE TRANSPORTS (EXPEDIENT SAN 40/2016)

VUITÈ. ESTABLIMENT DEL PREU PÚBLIC DEL LLIBRE «MENORCA. LA RESERVA DE BIOSFERA AL TEU ABAST»

NOVÈ. TORN OBERT DE PARAULES
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS