Tallers Try Engineering

Tallers Try EngineeringQuin és l’objectiu d’aquests tallers?

Es tracta de tallers pensats per desenvolupar la creativitat i l’enginy dels estudiants. Els tallers estan adaptats per a un gran espectre d’edats.

En aquest taller aprendran a programar un robot per fer tasques senzilles, controlant les accions que el robot pot fer (moure's, girar, encendre llums...) i el conjunt de sensors que té i que li permeten conèixer l'entorn en que es mou.

Abans de realitzar el taller es fa una breu presentació per explicar el tipus de feines associades a les enginyeries i les matemàtiques.

Funcionament dels tallers

Per tal d'oferir el major número de places possible, es faran 2 tallers:
  • Programa el teu robot: dirigit a fillets d'edats compreses entre els 7 i els 10 anys. Horaris: el primer taller començarà a les 16h i acabarà a les 18h.
  • Programa el teu robot: dirigit a joves d'edats compreses entre els 11 i els 16 anys. Horaris: aquest segon taller començarà a les 18.30h i acabarà a les 20.30h.
Els tallers seran impartits per 2 estudiants d'enginyeria de la UIB, mitjançant una activitat pautada, guiaran els participants en l'execució de l'activitat.

On es fan?

Aquests tallers els fan al CentreBit Menorca (Alaior).

A qui s’adreça?

Aquests tallers estan adaptats als grups d'edat definits al programa i s'executaran a Menorca en col·laboració amb l'Universitat de les Illes Balears.

Quina durada tenen?

La durada dels tallers oscil·la entre dues hores i dues hores i mitja.


TítolDuradaDataHorariLloc
Programa el teu robot (de 7 a 10 anys)2h18 de maig de 2019De 16 a 18hCentreBit Menorca (Alaior)
Programa el teu robot (d'11 a 16 anys)2h18 de maig de 2019De 18.30 a 20.30hCentreBit Menorca (Alaior)

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS