15/09/2020
Dues peces artístiques de Menorca seleccionades com a European Food Gifts 2020

Menorca participà de la mà de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) al concurs ‘Local Food Gift Challenge 2020’ en el marc de la nostra declaració com a Regió Europea de Gastronomia 2022 de l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT). Aquest certamen, d’àmbit internacional, que ha tingut lloc aquest mes a Finlàndia, pretén donar suport als petits productors artesans locals.

11/09/2020
El Consell Insular inverteix 1,4 milions d’euros en la millora d’urbanitzacions turístiques

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, juntament amb la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, ha signat amb els vuit ajuntaments de Menorca els diferents convenis que permetran l’execució d’algunes de les obres del Pla de Modernització d’Urbanitzacions Turístiques. Aquestes accions es podran portar a terme gràcies al fons rebut del Govern de les Illes Balears, d’1,4 milions d’euros, per pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook.

10/09/2020
El Consell proposa als ajuntaments la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El departament d’Economia i Territori, conjuntament amb el departament de Mobilitat, ha proposat als ajuntaments, durant la Junta de Batles, la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de les zones turístiques de Menorca.

02/09/2020
Renovació de la cartelleria a les Reserves Marines de Menorca

En total s’han renovat cinc cartells a la Reserva Marina del Nord de Menorca i al mateix temps, s’ha aprofitat per col·locar sis de nous a la Reserva Marina de l’Illa de l’Aire, que va ser declarada com a tal l’any passat.

25/08/2020
Seleccionades les 4 peces artístiques que representaran Menorca al ‘Local Food Gift Challenge 2020’

Menorca participarà el pròxim mes de setembre al ‘Local Food Gift Challenge 2020’ en el marc de la nostra declaració com a Regió de Gastronomia 2022 de l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT)

24/08/2020
'Kayak no limits', un documental que dignifica a les persones amb discapacitat

L'estrena a Menorca del documental Kayak no límits. Menorca a cegues ha deixat empremta entre el públic que ha assistit a les dues projeccions que es van fer divendres i dissabte a l'Orfeó Maonès i a la sala polivalent del Canal Salat de Ciutadella. El relat de la gesta que van protagonitzar, l'octubre de 2019, l'invident Isaac Padrós i el guia professional Rai Puig fent la volta a l'illa en caiac transmet un clar missatge de les possibilitats que tenen les persones amb discapacitat per dur a terme allò que es proposen.

18/08/2020
S'estrena a Menorca el documental 'Kayak no Limits. Menorca a cegues', la primera volta a menorca en caiac individual d'una persona invident

El documental Kayak no límits. Menorca a cegues, que relata la primera volta a Menorca en un caiac individual d’una persona invident, s’estrena aquesta setmana a l’illa en dues projeccions. Aquestes tindran lloc divendres 21 a les 21.30 hores a l’Orfeó Maonès i dissabte 22 a les 19.30 hores a la sala polivalent del Canal Salat de Ciutadella.

16/07/2020
El Consell Insular ha rebut a l'esportista Albert Torres

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i els consellers Miquel Company i Miquel Àngel Maria han rebut avui al despatx de la Presidenta a l'esportista d'elit, Albert Torres. Durant la trobada, el ciclista ha explicat els seus pròxims objectius i ha fet una valoració de la seva temporada.

14/07/2020
El Consell Insular informa a tots els establiments i empreses d’activitats turístiques sobre el procediment per tramitar queixes i reclamacions dels usuaris

La mesura vol contribuir a fer de Menorca un destí de qualitat on tant els drets dels usuaris com dels establiments i activitats turístiques quedin protegits.

20