Inici El Consell Departaments Presidència

Notícies i actualitat

 
03/08/2020
El Consell Insular mostra el seu desacord amb l'anunci de l’AIREF de substituir o reformular el descompte de resident

La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha remès una carta per escrit al Ministre José Luís Ábalos per traslladar al Govern central el rebuig de la institució menorquina sobre el recent anunci d’Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIREF) a través del qual proposa la substitució i/o reformulació del descompte de resident del 75%.

01/08/2020
L’Agenda Urbana a la Fresca posa de manifest el compromís i els reptes de Menorca amb el desenvolupament sostenible

Una plaça pública del centre d’un poble, el Pla de sa Creu de Sant Lluís, va acollir ahir la presentació de Menorca com a illa pilot d’Agenda Urbana, manifestant el compromís de totes les institucions implicades per convertir les ciutats i zones urbanes

31/07/2020
La Fundació Foment del Turisme publica la seva nova agenda digital d’activitats i esdeveniments

Amb l’objectiu d’unificar tots els esdeveniments i activitats d’interès per a l’oferta turística de Menorca, la Fundació Foment del Turisme ha renovat la seva agenda digital d’activitats que estan previstes que se celebrin a Menorca, ja siguin de caràcter cultural, turístic, esportiu o festiu.

31/07/2020
L’Agenda Urbana de Menorca arranca amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament urbà més sostenible

La designació de Menorca com a illa pilot d’Agenda Urbana comença el seu recorregut amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament urbà més sostenible a nivell social, econòmic i mediambiental. L’acte públic L’Agenda Urbana a la Fresca que organitza el Consell Insular avui vespre a Sant Lluís exposarà què implica i quines passes es faran gràcies a aquesta elecció com a territori pilot per part de l’Agenda Urbana Espanyola.

29/07/2020
Homenatge institucional a les víctimes de la Covid-19 a Menorca

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada per la resta de membres de l’equip de govern i altres autoritats de l’illa, ha participat avui a l’homenatge a les víctimes de la Covid-19 a Menorca que ha tingut lloc al pati exterior del Museu de Menorca. L’acte ha tingut com a element protagonista l’encesa de 14 espelmes en record de les persones que han mort durant la pandèmia a Menorca.

24/07/2020
La Fundació Foment del Turisme i Vueling conviden a 50 sanitaris d’Andalusia a conèixer Menorca

Aquest matí han aterrat a Menorca 50 sanitaris provinents d’Andalusia a través de la ruta Sevilla-Menorca de Vueling. Es tracta d’una acció conjunta entre la Fundació Foment del Turisme i Vueling per transmetre un missatge de gratitud a la gran tasca que els professionals sanitaris

23/07/2020
Es presenten els primers resultats del Pla Estratègic de Promoció Turística amb motiu de la Covid-19

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha presentat avui l’estat del desenvolupament del Pla Estratègic de Promoció Turística amb motiu de la Covid-19 al seu patronat. L’òrgan directiu de l’ens de promoció turística, format per representants del sector públic i privat, ha pogut conèixer els primers resultats de les accions establertes en el document que marca el full de

22/07/2020
El Llatzeret adequa una sala per a congressos amb capacitat per a 260 persones i dotada de tots els equipaments

Avui s’ha inaugurat la sala de congressos del Llatzeret, amb una capacitat per a 260 persones i dotada de tots els equipaments necessaris per dur-hi a terme esdeveniments de primer nivell. Es tracta d’una feina feta durant els darrers dos anys i que ha consistit, bàsicament, en les següents intervencions:

17/07/2020
Inauguració de l’exposició: Vas més brut que un carboner!

El Centre Artesanal de Menorca, adscrit a la Fundació Foment del Turisme de Menorca, continua amb la seva labor de donar a conèixer aspectes rellevants de l'artesania local a través d'exposicions de petit format que, al mateix temps, estan plantejades per ser itinerants.

16/07/2020
‘Enmig de la mar’, el nou vídeo promocional de Menorca

El departament de Promoció Turística del Consell Insular ha llançat un nou vídeo promocional de Menorca adreçat especialment a la població menorquina. A través d’aquest vídeo es pretén promocionar la cultura, la gastronomia i incentivar el consum local amb l’afany de despertar el sentiment d’orgull i pertinença dels illencs.

16/07/2020
El Consell Insular ha rebut a l'esportista Albert Torres

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i els consellers Miquel Company i Miquel Àngel Maria han rebut avui al despatx de la Presidenta a l'esportista d'elit, Albert Torres. Durant la trobada, el ciclista ha explicat els seus pròxims objectius i ha fet una valoració de la seva temporada.

13/07/2020
Acte d’inauguració de la connexió del cable submarí que uneix de nou energèticament Menorca i Mallorca

La presidenta Armengol i el vicepresident Yllanes, acompanyats de la ministra Teresa Ribera, destaquen la celeritat en les obres de l’enllaç, operatiu des del 18 de juny, per evitar l’aïllament elèctric

13/07/2020
L’ecoturisme i la governança dels espais marins entre els temes de la presentació a la Ministra Teresa Ribera

El Consell Insular de Menorca ha presentat aquest matí a la Ministra per a la Transició Energètica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, alguns dels nostres projectes com a Reserva de Biosfera amb l’objectiu de donar a conèixer i apropar la nostra gestió, i sol·licitar el suport i col·laboració del Govern Estatal.

20