Notícies i actualitat

Menorca reforça la seva acció promocional a Alemanya

Data : 17/01/2016

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquest cap de setmana a la fira CMT d’Stuttgart, espai de referència a nivell europeu pel que a la promoció del cicloturisme, el senderisme i el turisme d’aventura.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha assistit aquest cap de setmana a la fira CMT d’Stuttgart, un dels esdeveniments d’oci i turisme més importants d’Alemanya i punt de referència a nivell europeu en l’àmbit de la promoció del cicloturisme, el senderisme i el turisme d’aventura. Amb una durada de nou dies, es calcula que per les seves instal·lacions poden passar més de 200.000 persones.

La fundació ha participat amb un espai propi dintre de l’stand de l’Agència de Turisme de Balears amb l’objectiu de reforçar les accions promocionals en el tercer mercat internacional en importància per a Menorca pel que fa a volum d’arribades, després del Regne Unit i Itàlia.
Tot i que les xifres són encara modestes, val a dir que el mercat germànic va mostrar l’any passat un major dinamisme.

I és que entre maig i setembre de 2015 van aterrar a l’illa 65.805 turistes alemanys, un 12,4 % més que l’any anterior. El gran poder desestacionalitzador que caracteritza aquest mercat el converteix en prioritari de cara a la planificació de les accions promocionals del 2016, entre les quals tindran un pes especial les campanyes adreçades al client final.

En aquest sentit, hi jugarà un paper important la feina iniciada amb l’Oficina Espanyola de Turisme a Munich i amb la cooperativa d’agències de viatge independents RTK per confeccionar una estratègia de promoció que ajudi a millorar el posicionament de Menorca a Alemanya, augmentant-ne d’aquesta manera el grau de coneixement i fent créixer l’interès dels alemanys per visitar la nostra illa.

Maó, 17 de gener de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS