Notícies i actualitat

Presa de possessió dels tres membres que integren la Comissió de Greuges del Consell Insular de Menorca

Data : 14/01/2016

Emili de Balanzó, Gràcia Seguí i José Barber, els tres membres que integren la Comissió de Greuges del Consell Insular de Menorca, van prendre ahir dimecres possessió del càrrec. Aquest òrgan col·legiat té com a funció atendre les queixes de totes les persones o entitats i associacions de la societat civil que es troben desemparades davant l’actuació o manca d’actuació del Consell Insular de Menorca.

Pot presentar una queixa a la Comissió de Greuges qualsevol persona física. També poden presentar queixes sindicats, partits polítics, organitzacions no governamentals, associacions, entitats, plataformes ciutadanes, etc. Les queixes s’han de presentar per escrit, han d’anar signades i incloure les dades personals. Es poden formular a través del Servei d’Atenció a les Persones, presencialment o electrònicament.

Podeu consultar el Reglament de Funcionament de la Comissió de Greuges al document adjunt.


Maó, 14 de gener de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS