Notícies i actualitat

El Consell informa sobre el Camí de Cavalls a les empreses que aposten per la qualitat

Data : 12/05/2012

La Fundació Destí Menorca, en col·laboració amb els departaments de Turisme i Ordenació del Territori del Consell Insular de Menorca i l'empresa Tragsa, ha organitzat una jornada formativa sobre el Camí de Cavalls a les empreses adherides al SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació).

L'objectiu d'aquesta jornada formativa, que s'ha realitzat a petició de les empreses adherides al sistema de qualitat, és proporcionar un major coneixement sobre el Camí de Cavalls per poder oferir una informació completa als seus clients.

El SICTED té com a objectiu, entre d'altres, incrementar la qualificació de l'equip de l'empresa mitjançant el pla formatiu establert pel sistema més aquella formació que les empreses puguin proposar a l'ens gestor (Fundació Destí Menorca).

Durant aquest any ja s'han realitzat jornades formatives d'atenció al client, legislació aplicable i de màrqueting i està previst continuar a partir del mes d'octubre.

Actualment ja són 103 les empreses que es beneficien de fer feina en el SICTED, nombre que ha augmentat després de la campanya de sensibilització que va tenir lloc el passat dia 17 d'abril a la seu del Consell Insular de Menorca.

La consellera de Turisme, Salomé Cabrera, indica que el Departament i Fundació Destí continuen treballant en la qualitat i la satisfacció del client com a objectiu comú a tots els agents que formen el sector turístic.


Maó, 12 de maig de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS