Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca invertirà 225.000 euros en els camins d'accés a les platges de Ciutadella

Data : 04/01/2016

El Consell Insular de Menorca invertirà 150.000 euros en la millora dels camins de titularitat insular d’accés a les platges de Son Saura, Macarella i La Vall. Es tracta d’una inversió molt necessària perquè en els darrers anys només s’hi havien fet operacions d’apedaçament amb personal propi del servei de carreteres del Consell. Les actuacions consistiran en la reposició del ferm d’aquests camins.

Així, la part municipal del camí a Macarella es troba en prou bon estat i, per tant, amb la millora en el tram del Consell, el camí quedaria a punt per a la propera temporada.

Pel que fa a l’actuació del Consell a la Vall, aquesta es complementaria amb una de municipal de manera que pràcticament tot el camí quedaria en condicions dins el 2016.
En el camí de Son Saura, el Consell arranjaria la seva part i col·laboraria, a través d’un conveni que se signarà en els pròximes setmanes, en la millora de la part municipal, amb un 50% del total del projecte de 144.793,11 euros.

Finalment, cal recordar que, durant el 2016, també es duran a terme les obres de millora de l’accés a la Cala Blanca, que es preveu que estiguin acabades abans de l’estiu, amb una inversió total per part del Consell de 593.418,07 euros (334.712,68 euros a càrrec del pressupost de 2015, i 258.705,39 euros a càrrec del pressupost de 2016).


Maó, 4 de gener de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS