Notícies i actualitat

El Consell Insular continua amb el Pla +TIC i oferirà nous cursos al 2016

Data : 03/01/2016

FotoEl Consell Insular de Menorca, des de les àrees d'Ocupació i Innovació, i la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern Balear han acordat continuar durant el 2016 amb la programació de cursos del Pla +TIC per tal de potenciar l'accessibilitat de les petites i mitjanes empreses a les noves tecnologies i fomentar la innovació en el teixit empresarial de Menorca. D'aquesta manera, segons la vicepresidenta primera i consellera de Projecció Econòmica, Susana Mora, “es manté la col·laboració entre ambdues institucions per tal d'oferir accions formatives gratuïtes adreçades a prioritàriament a petites empreses, microempreses i autònoms en àmbits tan interessants i estratègics com la innovació i les noves tecnologies”.

Per al mes de gener el Consell Insular ha programat el curs 'Comunicació gràfica per al teu negoci', amb una durada de 15h i que es durà a terme a Ciutadella els dies 19, 21, 26, 28 de gener i 2 de febrer. Les inscripcions es poden sol·licitar a través del web www.formaciotic.cime.es.

“La Innovació i les Noves Tecnologies tenen un paper molt important a jugar en el desenvolupament socioeconòmic de Menorca, per això des de la conselleria apostem per la dinamització i foment de la innovació i la implantació i ús de les noves tecnologies a l'illa. L'impuls de la formació en aquests àmbits és una de les millors eines per aconseguir-lo i així ho farem juntament amb altres accions”, afirma la consellera.

Com a novetat, en la nova programació s’inclouran també algunes accions formatives en l’àmbit de la gestió empresarial i la innovació, per ajudar les petites empreses a millorar la seva productivitat i competitivitat. Així, per al mes de febrer està previst organitzar formació sobre la xarxa social Instagram i un taller d’innovació empresarial.

Per altra banda, la Fundació Bit col·laborarà amb el Consell Insular en l’estudi de l'ús i el grau d'implantació de les TIC a les empreses de Menorca i en la valoració de necessitats formatives en relació a la gestió dels petits negocis.

Per estar informats de les noves activitats i aprofitar altres informacions es pot seguir l'actualitat del Pla +TIC a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Enllaços relacionats (per la nota al web www.cime.es):
www.formaciotic.cime.es


https://www.facebook.com/plamesticmenorca


http://twitter.com/mesTICmenorca

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS