Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació per a la revisió i redacció d’un nou projecte de millora del tram de la Me-1 entre Ferreries i Ciutadella

Data : 23/12/2015

El Consell Insular de Menorca ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació per a la revisió i redacció d’un nou projecte constructiu de millora del tram entre Ferreries i Ciutadella de la ME-1. La finalitat d’aquest contracte és la revisió de diversos aspectes mediambientals des de la perspectiva de poder donar les mateixes garanties de comoditat i seguretat als usuaris de la carretera amb un menor impacte i una menor ocupació de sòl.

En conseqüència es proposa revisar la secció tipus de la carretera, l’amplada de les bermes, la definició dels nusos, de forma particular els definits al Camí del Pilar, Camí d’Almudaina, Camí de Sa Gravera i Camí de Torrellafuda, així com el Camí de Son Sivineta.

El nou projecte executiu de “Millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella” donarà així resposta a la necessitat de millora de la seguretat, de la mobilitat i del nivell de servei de la Carretera Me-1 entre les poblacions de Ferreries i Ciutadella.

L’actuació del projecte està englobada dins de les actuacions incloses al Text Refós que modifica el Conveni de col·laboració entre el Ministeri de Foment i el Consell Insular de Menorca en matèria de Carreteres.

“La intenció d’aquest equip de govern és agilitzar al màxim els tràmits perquè la millora d’aquest tram sigui una realitat el més aviat possible, sempre d’acord als principis de sostenibilitat i seguretat defensats pel departament de Carreteres. La nostra voluntat és que aquesta revisió es dugui a terme amb la col·laboració dels ajuntaments de Ferreries i Ciutadella alhora que s’obri un procés d’informació als ciutadans”, ha dit la presidenta Maite Salord.


Maó, 23 de desembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS