Notícies i actualitat

Jornada SICTED

Data : 17/04/2012

La Fundació Destí Menorca ha organitzat, juntament amb el Consell Insular de Menorca i amb la col·laboració d’Ashome, Pime, Caeb, Aviba i Estacions Nàutiques, una campanya de sensibilització del Sistema Integral de Calidad Turística (SICTED) per tal de donar a conèixer aquest sistema de qualitat que el Consell Insular de Menorca va començar a implantar al 2001 i que, des de 2006, gestiona la Fundació Destí Menorca.

Han assistit a la reunió representants d’ajuntaments, hotelers, agents de viatges i clubs nàutics, entre d’altres.

En aquesta reunió, la consellera de Turisme del Consell Insular de Menorca, Salomé Cabrera, ha traslladat la importància de fer feina en conjunt i donar un servei de qualitat als turistes que ens visiten, motiu pel qual s'ha convidat totes les empreses i institucions assistents a començar a implantar aquest sistema de qualitat.

També ha participat en la jornada l'empresa Cova d’en Xoroi, que va obtenir aquest distintiu de qualitat el 2007 per al bar cafeteria i que va ampliar el distintiu a la seva botiga al 2010.

La representant de Cova d’en Xoroi ha explicat als assistents la seva experiència a l’hora d’implantar el sistema de qualitat i els ha animat a intentar-ho, atesos els beneficis que aporta complir amb el manual de bones pràctiques, que fa que el funcionament intern de l’empresa millori, cosa que també perceben els turistes amb el servei que han rebut.

La resposta del sector ha estat molt positiva i algunes de les empreses han signat el protocol en finalitzar la jornada.

Maó, 17 d'abril de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS