Notícies i actualitat

La presidenta Maite Salord i l’alcalde des Mercadal Francesc Ametller signen un conveni per al finançament i l’execució del projecte de condicionament i pavimentació del Camí de Tramuntana

Data : 22/12/2015

FotoLa presidenta Maite Salord i l’alcalde des Mercadal Francesc Ametller han signat avui matí un conveni entre el Consell Insular de Menorca i l’ajuntament des Mercadal per al finançament i l’execució del projecte de condicionament i pavimentació del Camí de Tramuntana.

Salord destaca que aquesta inversió s’integra en el marc de prioritats del Consell Insular de Menorca, i en concret del departament de Carreteres, pel que fa a la millora de les carreteres de l’illa; entenent que la xarxa de carreteres de Menorca no es limita a la xarxa primària i secundària (sota titularitat de la institució insular des de gener de 2002), sinó que és complementada amb la xarxa viària local (camins). Així, el Consell Insular de Menorca, coneixedor de dur a terme millores del paviment als camins de l’illa de Menorca, i coneixedor de la mancança financera de l’ajuntament des Mercadal per dur-les a terme, manifesta la seva clara voluntat d’assumir la inversió necessària per a garantir un estat correcte dels esmentats camins.

El pressupost per a desenvolupar les obres d’aquest projecte constructiu entre la intersecció del camí de Montpalau i la rotonda d’intersecció de la carretera Me-15 i Me-7 (en un tram de 6.324 metres de llarg) és de 444.893,49 euros.

Finalment la millora del Camí de Tramuntana, que en principi s’havia de realitzar en dues fases, es desenvoluparà en una sola per la qual cosa s’ha redactat un nou projecte.

Francesc Ametlller ha mostrat la seva satisfacció per l’inici d’aquesta millora, una adequació que el municipi reclama desde fa 8 o 9 anys. “Hem de ser conscients que es tracta d’un camí que també té un ús turístic per ser l’accés a les platges del nord del municipi i al far de Cavalleria”. Així doncs, aquesta adequació, anirà -ha dit- “en benefici de tots”.

Per a més informació podeu escoltar l’àudio amb les declaracions de la presidenta Maite Salord i de l’alcalde Francesc Ametller.


Maó, 22 de desembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS