Notícies i actualitat

Fundació Destí avança l'obertura de les Oficines d'Informació Turística i dels recintes culturals

Data : 06/04/2012

Fundació Destí ha avançat l'obertura de les oficines d'informació turística i dels recintes culturals amb l'objectiu de donar servei als visitants i residents amb vista a la Setmana Santa, especialment. En aquest sentit s'ha anticipat a l'inici  tradicional de la temporada turística a partir del primer de maig.
 
D’aquesta manera, les oficines de l'Aeroport, del centre de Maó i de Ciutadella, així com la Torre de Fornells, la naveta des Tudons i Torre d’en Galmés, ja disposen des de final del mes passat dels horaris d'atenció al públic. Trepucó també romandrà obert al públic amb entrada lliure, encara que Fort Marlborough estarà tancat per les millores i el projecte de recuperació que s’hi duen a terme. L’Oficina d’Informació Turística del port de Maó romandrà oberta per atendre els creuers.
 
Aquests horaris es mantindran fins al proper 15 d'abril i a partir del 16 d'aquest mateix mes en regiran uns de nous amb la finalitat d'ampliar la cobertura de les necessitats del públic.
 
“Després de la reestructuració que va patir Fundació Destí, tot l'equip fa un esforç per obrir abans de l'inici de la temporada turística, conscients de la importància de donar un bon servei als visitants i residents”, explica la consellera de Turisme, Salomé Cabrera.

Maó, 4 d’abril de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Horarios
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS