Notícies i actualitat

Constitució del Consell de Serveis Socials de Menorca

Data : 15/12/2015

Avui matí s’ha constituït el Consell de Serveis Socials de Menorca. L’ordre del dia de la reunió, que ha tingut lloc a la seu del Consell Insular de Menorca i que ha comptat amb l’assistència de la consellera de Benestar Social i Família Maria Cabrisas; així com de les vicepresidentes Susana Mora i Cristina Gómez, ha estat el següent:

1. Constitució del Consell de Serveis Socials de Menorca i comunicacions de Presidència.

2. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.

3. Exposició de les línies generals del Departament. Pressupost 2016.

4. Comissió Específica per a l’estudi de l’impacte de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l’Administració Local, en l’àmbit dels serveis socials de Menorca.

5. Resolució de 3 de novembre de 2015, de la Secretaria d’Estat de Serveis Socials i igualtat, per la qual es publica l’Acord del Consell Territorial de Serveis Socials i del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència, que modifica parcialment l’Acord de 27 de novembre de 2008, sobre acreditació de centres i serveis del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència.

6. Pla de Prestacions Bàsiques 2016.

7. Crèdits per a projectes destinats a desenvolupar el programa social per a la lluita contra la pobresa infantil, any 2016.

8. Estat actual de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència i
previsions de futur.

9. Projecte “Salvemos sonrisas”

10. Torn obert de paraulesMaó, 15 de desembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS