Notícies i actualitat

La consellera Cabrera i l'eurodiputada Estarás acorden potenciar la comunicació en temes de turisme

Data : 25/03/2012

L'eurodiputada del Partit Popular Rosa Estarás va mantenir, durant la seva estada a Menorca, una reunió amb la consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, i el director insular Juan Pons a la seu del Consell Insular de Menorca de la plaça de la Biosfera.

Durant aquesta trobada la consellera va traslladar a l'eurodiputada quina és la situació de la indústria turística a Menorca, quins projectes es duen a terme actualment i les prioritats que figuren en el calendari insular, com ara unificar i potenciar la col·laboració público-privada, situar Menorca com a marca verda en el mercat internacional, crear producte diferenciat i que es constitueixi en experiències exportables, continuar treballant per agilitar els tràmits administratius i aplicar criteris de sostenibilitat.

“Durant la reunió vam expressar des del Consell que per caminar cap a aquests objectius, i tenint en compte els temps tan difícils que corren, entre altres actuacions, és fonamental poder comptar amb canals permanents de comunicació amb la Unió Europea amb la finalitat d'obtenir una informació que arribi de forma àgil i actualitzada, i poder així accedir a totes les opcions que vagin en benefici de Menorca i dels seus ciutadans”, explica la consellera Cabrera.

Per la seva banda, l’eurodiputada manifesta que “és fonamental estudiar les estratègies que s'han de portar a terme perquè el sector turístic es converteixi en una política prioritària dins de la Unió Europea, i per açò el primer pas és consensuar els interlocutors”.

Cabrera ha destacat la importància de la reunió mantinguda, on ha recalcat que Europa és la primera destinació turística del món i ha explicat que aquest canal de comunicació serà de gran utilitat per garantir que es poden cercar solucions i donar resposta a les inquietuds tant del sector privat com de les pròpies administracions públiques.


Maó, 25 de març de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS