Notícies i actualitat

El Consell i el sector audiovisual exploren les possibilitats turístiques d'aquesta indústria

Data : 24/03/2012

Representants del sector audiovisual de Menorca, juntament amb la consellera de Turisme, Maria Salomé Cabrera, van assistir aquesta setmana a una Jornada que va tenir lloc a la seu de la Conselleria de Presidència del Govern balear, sobre tot el que envolta aquesta indústria.

En aquesta trobada, que va comptar amb ponents de rellevància internacional com Fernando Labrada o Thierry Baujard, també hi va se present el conseller de Presidència, Antonio Gómez, el qual va destacar l'aposta decidida del Govern pel sector audiovisual i per les productores balears, cosa que es posarà de manifest en la nova llei del sector en la qual s’està fent feina els darrers mesos, i que pretendrà, entre d’altres objectius, possibilitar que les Illes siguin un plataforma de referència a Espanya i a escala internacional.

Els principals objectius que persegueix l’Administració, juntament amb el sector i amb els Film Comition de les diferents illes de les Baleares, són entre d’altres la necessitat de situar-se en aquest mercat, dur a terme les estratègies necessàries per tal d’atraure productores a les illes mitjançant el valor afegit i no únicament per preu, crear mecanismes eficients per gestionar les peticions de filmacions, interactuar amb el sector local, ser capaços d’establir tramitacions àgils i accessibles per motivar les productores a triar el nostre destí i, a més, aplicar criteris de sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

“Hem d’estar preparats per assumir noves accions que representin per a Menorca una manera més de situar-se en el mapa turístic europeu, i és en aquest sentit que ja treballam des de la Fundació Destí juntament amb el sector audiovisual de Menorca”, manifestà la consellera Maria Salomé Cabrera.

Maó, 24 de març de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS