Notícies i actualitat

La reunió de batles de març

Data : 21/03/2012

Amb l'objectiu de reduir costos, en la reunió de batles d'avui s’ha proposat fer les gestions necessàries per veure si és possible que l’Escola Balear d'Administracions Públiques pugui impartir a Menorca el curs de tècnic redactor de plans de salvament de platges.

En el mateix sentit s'ha acordat comprar de forma conjunta els focs artificials per a les festes patronals i fer el mateix amb altres qüestions concretes. La possibilitat de crear una central de compres de les administracions ha quedat damunt la taula a l’espera de tenir més informació.

Per la seva part, la consellera de Serveis Generals, Pilar Pons, ha explicat als representants municipals la proposta de Joves Empresaris per articular un servei d'assessorament per a emprenedors als diferents municipis. Representants d'aquest col·lectiu han aprofundit en la introducció feta per la consellera Pons amb una presentació en Power Point. La proposta ha estat ben rebuda per part dels consistoris.

La situació actual del transport aeri amb l'inici dels treballs per part del Govern central per declarar l'obligació de servei públic amb la Península, el pla per informatitzar i regular el transport públic terrestre i la valoració del sector del taxi han estat els temes tractats sobre mobilitat.

En aquesta reunió s'ha prorrogat el conveni entre el Consell i els ajuntaments per a la neteja, manteniment i senyalització de monuments arqueològics per 90.000 euros, dels quals la institució insular n'aporta 64.800 euros.

També s'ha firmat el conveni entre el Consell i els ajuntaments per dur a terme el programa d'activitat física per a persones majors a residències i/o centres de dia.


Maó, 21 de març de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS