Notícies i actualitat

Menorca, el secret millor guardat

Data : 21/03/2012

El Consell Insular de Menorca ha estat avui l’escenari de la presentació de Balears.t, un clúster d’innovació tecnològica en turisme de les Balears el president del qual, Luis del Olmo, ha assegurat que “Menorca és el secret millor guardat”.

Amb aquesta frase, Del Olmo vol expressar que Menorca té un gran potencial no explotat encara. En la seva intervenció davant més de mig centenar de persones procedents dels diferents sectors econòmics de l’illa, el representant de Balears.t ha donat les claus del sector turístic.

També hi ha assistit el director general de Balears.t, Miquel Payeres, qui ha exposat la importància de comptar amb recursos tangibles i intangibles, susceptibles de ser potenciats, a més de disposar de components clau per a l'existència d'un producte turístic i que siguin capaços de generar demanda.

En aquest sentit, els operadors turístics continuaran tenint un paper important, si bé de cada vegada el turista té més poder de decisió. La innovació contínua, fer feina de la mà del sector i aprofitar les sinergies establertes són també algunes de les seves pautes. 

La sostenibilitat, la integració de tota la societat en el turisme i tenir una marca diferenciada són algunes de les seves recomanacions. En aquest darrer punt, Payeres ha recordat els binomis Barcelona-Gaudí o el Belfast-Titànic. 

“En el cas de Menorca, els visitants i residents han d’associar l’illa a la natura, a l’esport, a la gastronomia i a la cultura”, explica la consellera de Turisme, Salomé Cabrera.


Maó, 21 de març de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS