Notícies i actualitat

El Centre Assessor de la Dona i l'Ofim canvien d'ubicació per evitar problemes d'insalubritat

Data : 20/03/2012La Conselleria de Benestar Social i Joventut, durant aquesta setmana, ha traslladat les dependències del Centre Assessor de la Dona i de l'Oficina d'Informació en Temes d'Estrangeria (OFIM) a la plaça de la Biosfera, núm. 3, de Maó, des de la seva ubicació originària al carrer de Vives Llull.

Les pèssimes condicions de salubritat, informades ja pel Servei de Riscos Laborals, han motivat aquest canvi de lloc. De fet, l'informe, emès amb data de 27 de juliol de 2011, alerta d'un risc considerable en aquest aspecte.

En qualsevol cas, des de la Conselleria de Benestar Social i Joventut es vol deixar clar que el Centre Assessor de la Dona continua comptant amb un punt d'atenció al centre polivalent de Sa Platja Gran de Ciutadella, i ara també a la plaça de la Biosfera de Maó.

També es vol recordar que l'Oficina d'Informació en Temes d'Estrangeria compta amb els punts habituals as Castell, Alaior, es Mercadal, Ferreries i Ciutadella, a més del nou emplaçament de la plaça de la Biosfera.

“Finalment hem resolt un greu problema d'insalubritat que complicava i molt, des de fa anys, la feina dels professionals que treballen en aquests centres”, explica la consellera Aurora Herráiz, que recorda que amb aquesta actuació compleix la promesa que va fer a aquests treballadors quan va prendre possessió del càrrec.


Maó, 20 de març de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS