Notícies i actualitat

El departament de Joventut, Ocupació i Innovació, present a l’acte de Llançament del Programa Operatiu FEDER de Balears 2014-2020

Data : 10/12/2015

FotoEl director insular de Joventut, Ocupació i Innovació, José Carbonell, ha assitit avui a Palma, en representació del Consell Insular de Menorca a l'acte de Llançament del Programa Operatiu FEDER de Balears 2014-2020 i a la reunió del Comitè de Seguiment del mateix programa.

El programa FEDER per al periode 2014-2020 va dirigit a millorar les capacitats de la investigació i innovació de les PIMEs locals, així com a afavorir la implantació de les TIC, a promoure el canvi cap a una economia amb baixes emissions de carboni i a millorar el medi ambient.

Compta amb uns recursos de 270 milions d’euros, dels quals 135 milions procedeixen de la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional. En la gestió del programa participen diferents conselleries del Govern de les Illes Balears, entre altres entitats, sota la coordinació de la Direcció General de Fons Europeus de la Vicepresiència i Conselleria d’Innovació, Investigació i Turisme.


Maó, 10 de desembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS