Notícies i actualitat

L’operador turístic alemany Studiosus Rreisen operarà a Menorca el 2013

Data : 11/03/2012

L’operador turístic alemany Studiosus Rreisen operarà a Menorca l’any que ve, tal com es va poder constatar en la reunió mantinguda per la consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, i l'equip de la Fundació Destí Menorca a la darrera jornada de la ITB. Segons el representant de l’operador turístic, Matthias Sorke, se cerca la possibilitat de crear paquets de set dies i tematitzar els programes combinant les rutes de senderisme amb la cultura.

Els representants de Menorca van explicar el gran ventall de combinacions que es podrien realitzar partint de la possibilitat de compaginar el senderisme amb les rutes culturals, com la del patrimoni britànic, la megalítica, el llegat àrab i romà i la gastronomia. Studiosus cerca el contacte directe amb el poble, els costums, els seus llocs de reunió i l'essència pura de l’illa a través de la seva cultura, gastronomia i natura.
Així, l’operador turístic Studiosus s’uneix als petits operadors turístics especialitzats, com Wikinger Reisen i Anem Reisen, que ja operen a l’illa en temporada baixa, on cerquen la destinació evitant els mesos de juliol i agost, fugint de la massificació i apostant per la cultura i la natura.
D’altra banda, després de la reunió mantinguda amb els representants de Thomas Coock Holanda es va poder constatar la bona tendència del mercat holandès. La petició principal dels operadors turístics és la de mantenir una comunicació fluida amb la destinació. En la reunió es destacà el calendari d'esdeveniments veient en aquests la possibilitat de crear productes actius per a temporada baixa per promoure un turisme més jove que cerca la natura i l'esport.

En aquesta darrera jornada de la fira ITB, la Fundació Destí Menorca ha tingut l'oportunitat de donar a conèixer l'oferta turística illenca davant més de 100 periodistes alemanys, austríacs i suïssos, que s'han donat cita en l'esdeveniment organitzat per l'agència de relacions públiques Hermann-Meier.

D’aquesta manera es va establir contacte amb representants de mitjans tan importants com Spiegel Online, Die Welt, Die Zwei, i amb altres d’especialitzats en viatges i turisme com Geo Saison, Reisefernsehen.com, 55Plus Magazin, Via-Journal, Aquanaut, Magazine4you, Travelwords Berlin i Austrian Travel Press. Menorca continua rebent l'interès dels mitjans respecte a la seva oferta en turisme actiu, nàutic, cultural i gastronòmic.

Cal destacar l'interès suscitat pels esdeveniments esportius com la Festa del Mar, Cavalls de Ferro o Trail Menorca, tots els quals han generat curiositat entre els mitjans alemanys, que en alguns casos han sol·licitat més informació.
De la trobada es desprenen diverses col·laboracions, majoritàriament en forma de publicació d'articles i realització de viatges de premsa, que tindran lloc en els propers mesos.

Maó, 11 de març de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS