S'obre la convocatòria d'ajuts per a estudis i investigacions a la Reserva de Biosfera de Menorca per l'any 2020

Data : 22/06/2020

La convocatòria té com a objectiu donar suport econòmic a les activitats que contribueixen a millorar el coneixement de la Reserva de Biosfera de Menorca per mitjà d'investigacions de tipus ambiental

L'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca ha obert la convocatòria anual per a la realització d'estudis i investigacions ambientals a la Reserva de Biosfera de Menorca. Aquests ajuts es concedeixen a projectes de recerca que contribueixin a millorar el coneixement científic de la Reserva de Biosfera de Menorca. L'objectiu principal de les beques és servir de suport en els treballs de conservació, recuperació i gestió del medi natural.

Termini i quantia dels ajuts
La convocatòria d'ajuts es va publicar el dia 18 de juny de 2020 al Butlletí Oficial de les Illes Balears, així, les persones, agrupacions o entitats interessades en presentar projectes d'investigació a Menorca podran sol·licitar l'ajuda en un termini de 30 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB. Per tant, la data límit per presentar sol·licituds serà el pròxim dia 18 de juliol de 2020.

La convocatòria preveu una partida total de 25.000 euros a repartir entre els projectes acceptats. L'import màxim de l'ajuda a cada projecte no pot ser superior a 5.000 euros, de manera que es podran concedir un mínim de cinc projectes d'investigació.

Línies d'investigació prioritàries
Els projectes que es presentin han d'estar relacionats amb la temàtica ambiental, encara que en la convocatòria s'estableixen una sèrie de línies prioritàries d'estudi d'acord amb les necessitats específiques previstes al Pla d'Acció de la Reserva de Biosfera de Menorca. Els projectes que s'ajustin a aquestes línies d'investigació tindran una valoració addicional. Els camps prioritaris per a la convocatòria d'aquest any 2020 són els següents:

• Estudis i treballs que contribueixin a millorar el coneixement de la biodiversitat present a la Reserva de Biosfera de Menorca, així com la seva relació amb el món rural.
• Millorar el coneixement de les masses d'aigua superficials i subterrànies.
• Economia circular, ecologia urbana i vectors ambientals.


Un cop complert el termini de presentació dels projectes, una comissió avaluadora resoldrà la concessió dels ajuts, i els beneficiaris disposaran d'un termini màxim d'un any per realitzar el projecte.
Les sol·licituds s'han de formalitzar mitjançant el model normalitzat "Annex 1" de les bases de la convocatòria descarregable a la seu electrònica del Consell Insular. La presentació de les sol·licituds podrà fer-se de forma telemàtica o presencial, segons el que estableix la llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Maó, 22 de juny del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS